2777
2789
عنوان

مشورت

51 بازدید | 9 پست

سلام

میشه برداشتتونو بگین 

من یه چندماه یه پارتنر زبان داشتم ما فقط باهم انگلیسی صحبت میکردیم حالت دوست فقط نه دوست پسر دختر هفته ای یکبار  مثلا یا یه کم زودتر یا دیرتر باهم تمرین میکردیم

یهو یه روز که باهم حرف می‌زدیم به من گفت که دوست پسر داری گفتم نه گفت میشه من مختو بزنم؟

منم گفتم که چرا گفتش آخه دوست دارم منم گفتم تو که منو ندیدی فقط عکسام رو پروفایل دیدی

گفت که من تو این مرحله دوست دارم و بعدش میبینم میشناسم

منم گفتم که من می‌خوام فقط دوست معمولی باشیم

اونم اصرار نکرد

و بعد اون جواب پیامامو خیلی دیر میداد و گفتش آخه سرماخورده بودم.

یه مدت گذشت که عید شده بود منم تبریک گفتم بهش اونم جواب داد و چون عکس جدید گذاشته بودم پروفایلم از عکسم تعریف کرد

بنظرتون کارم درست بوده. گاهی اوقات فکر میکنم خب واقعا این مدت چیز بدی ازش ندیدم از یه طرف هم آدم علاف و ...نیست آدم حسابیه

شاید بهتر بود باهاش بیشتر آشنا میشدم و اینجور زود و باعجله تصمیم نمیگرفتم

نظر شما چیه؟

خا:)

شلوارپلنگی🐅 اراذل و گنگسترِ شهر آمل و حومه🤣🥸🍻خب لامصب من اگ پروفمو عوض کنم ک اینجا دیگ کسی منو نمیشناسه ک🤣😒🤌🏽 والا بخدا...اصاب نداشته ی منو نداشته تر میکنن با این کاراشون                     وَ بنازم کاربری را که همه او را با پروفایلش میشناسند:)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم از این مورد برام پیش اومده.نمیدونم باید چه کار کرد.از یه طرف میگم مجازی نمیشهههههه.بعد میبینم ال ...

خب من یه بار حرفای یه روانشناسو گوش دادم گفت که به هرحال مجازی هم یه مقدمه اشناییه ولی نباید بیشتر از چند هفته طول بکشه یعنی در اولین فرصت باید حضوری با همدیگه اشناشد یعنی مثلا یه راه برای اشناشدنه ولی برای شناخت باید دیدار حضوری داشت

آها پس سنت کم نیست خب اگه آدم خوبیه غیر مستقیم یه چیزی بگو ببین چی میگه 

غرورم نمیزاره

راستش من زیاد حوصله دوست پسرو ندارم می‌خوام رابطه م باهاش حالت آشنایی باشه اما واکنش اونو نمیدونم

واسه همین پشیمون میشم

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 1 ساعت پیش
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز