2777
2789

متاسفانه یه تازه داماد 30 ساله مبتلا به سرطان شده 

لطف میکنید یه حمد برای شفاش بخونید 

انشاالله همیشه تنتون سالم باشه و بلا از خودتون و عزیزانتون دور باشه 

ممنونم 

سه تا توحید و یه حمد میخونم انشالله خدا شفای عاجل بهش بده🙏🏻

خدای خوبم؛ این شعر بخشی از احساس تازه‌ی من نسبت به تو رو بیان میکنه:  " مرا هزار امید است و هر هزار تویی/شروع شادی و پایان انتظار  تویی  /بهارها که ز عمرم گذشت و بی تو گذشت /چه بود غیر خزان ها اگر بهار تویی/دلم ز هر چه به غیر از تو بود خالی ماند / در این سرا تو بمان ای که  ماندگار تویی/شهاب زودگذر لحظه های بوالهوسی است /ستاره ای که بخندد به شام تار تویی /جهانیان همه گر تشنگان خون من اند/ چه باک زان همه دشمن چو دوست دار تویی /دلم صراحی لبریز آرزومندی است/ مرا  هزار امید است و هر هزار "تویی"شاعر:سیمین بهبهانی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیز4حمدمیخونم خداشفاش بده

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲

توی اینستا برو توی پیج خدا درمانی بگو براش استوري بزاره همه دعا کنن براش... استوري میزاره برای هرکس ک میخواد و بقیه براش دعا میکنن

برای لبخند زدنت دست به تمام کارهایی ک انسانی هستن بزن... 

یه استاد طب سنتی در قم میشناسم از شهرستان و همه جاها میان پیش سرطان هم درمان میکنه سرش شلوغه اینقدر انسان خوبیه یه کارت خوان گذاسته گفته هر کی هر چقدر داشت بکشه .گاهی افراد خوب میشن میلیونی میکشن!!! بعضی که هیچ ندارن هیچی نمیدن .خواستین شماره بگیرم 

یه استاد طب سنتی در قم میشناسم از شهرستان و همه جاها میان پیش سرطان هم درمان میکنه سرش شلوغه اینقدر ...

چه خوب خدا خیرش بده

فقط حیدر امیرالمومنین است                                           اللهم عجل لولیک الفرج
یه استاد طب سنتی در قم میشناسم از شهرستان و همه جاها میان پیش سرطان هم درمان میکنه سرش شلوغه اینقدر ...

پدرش چهار ماه پیش از همین بیماری فوت شد خیلی جاها بردنش ولی فایده نداد،متاسفانه به خاطر تجربه تلخ قبلی راضی نمیشه بره طب اسلامی یا سنتی 

شیمی درمانی هم بزور میره، میگه میدونم فایده نداره 

خوندم ۱۰۱صلوات براشون میفرستم ان شاالله بحق بیمار کربلا شفابگیرن🌻🍃

۷ساله در انتظارم  مامان شم خدایا دامن همه منتظرا رو سبز کن🥺😍خدا جونم مواظبِ منو همسرم باش😍 لطفا پروفایلم کپی نشه مرسی💕
پدرش چهار ماه پیش از همین بیماری فوت شد خیلی جاها بردنش ولی فایده نداد،متاسفانه به خاطر تجربه تلخ قب ...

بهش بگو نفرت و کینه کسی تو دلش مونده؟ چون از نظر روانی نفرت باعث ایجاد سرطانه و راهش بخشش .خیلیا با مثبت اندیشی درمان شدن .شما نزدیکشی فایل بهت بدم؟

بهش بگو نفرت و کینه کسی تو دلش مونده؟ چون از نظر روانی نفرت باعث ایجاد سرطانه و راهش بخشش .خیلیا با ...

پدرش چند ماه بیمار بود، با هم یه خونه زندگی میکردن، به دلایلی مجبور شد از پیششون بره تو اون شرایط 

کمتر از یکماه بعد پدرش فوت شد 

خیلی خودخوری میکرد بعد فوت پدرش، طفلکی غم باد گرفت انقدر غصه خورد 

خیلی پسر خوب و مهربون و خوش قلبیه 

هنوز باورم نمیشه