2777
2789

بفرست

بزرگ ترین تفاوت ما با خارج سطح فرهنگ و سواد جامعه است . تا این درست نشه هم چیزی تغیبر نمیکنه !              قبل از گفتن به تو چه ، فکر کن . اگه اون کار به دیگران و جامعه صدمه میزد . دیگه به خودت مربوط نیست! 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بفرست تا هفتم هشتم رو میتونم راهنمایی کنم

قد ۱۶۷   وزن الان ۸۸                                           وزن هدفم  ۷۰ وزن هدف اولم ۸۰                            این دفعه به هدفم می رسم
بفرست تا هفتم هشتم رو میتونم راهنمایی کنم

ریاصی ششمه

سوال ۲.کشاورزی نصف زمین خود را جو کاشت و در ثلث باقی مانده ی زمین خود گندم کاشت چه کسری زمین کاشته است؟با رسم شکل

نی 
سوال ۱‌.قیمت کالایی پس از ۲۰ درصد تخفیف به قیمت ۵۶۰۰۰۰تومان به فروش میرسد .قیمت قبل از تخفیف چقدر بو ...

یعنی ۸۰ درصد  قیمت کالا شده ۵۶۰۰۰۰ تومان

تو جدول تناسب بزار  جوابش میشه ۷۰۰۰۰۰ تومان

قد ۱۶۷   وزن الان ۸۸                                           وزن هدفم  ۷۰ وزن هدف اولم ۸۰                            این دفعه به هدفم می رسم

بزرگ ترین تفاوت ما با خارج سطح فرهنگ و سواد جامعه است . تا این درست نشه هم چیزی تغیبر نمیکنه !              قبل از گفتن به تو چه ، فکر کن . اگه اون کار به دیگران و جامعه صدمه میزد . دیگه به خودت مربوط نیست! 

کیفت پایینه

راه حلشم میگی لطفا؟ریاصی داداشمه خودش مریض بود نخونده منم رشتم کلا یه چیز دیگس ریاضیمم افتضاح