2777
2789
سلام. پسر من سال دیگه باید بره مدرسه. همه دغدغه من اینه که مثلا وقتی ساعت 12 و نیم تعطیل میشه کجا باید بره. پنجشنبه ها چی؟ یا سه ماه تابستون؟ شما بچه هاتون رو چه کار می کنید؟
من شاغل نیستم ولی دوستان شاغلم مجبورن بچه رو جایی ثبت نام کنن که تا سه چهار تو مدرسه باشه بعدم تا بیاد خونه مادر اومده ولی خیلی سخته هم برا بچه هم برا مامان اگه مادری مادربزرگی نزدیکته بهتره کمکت کنه تا استرست کمتر بشه
بهشت را به بها دهند به بهانه ندهند
البته من پسر خودمو با بچه اونا مقایسه میکنم احساس میکنم اونا مستقل ترن حالا تنها بودن بچه تو خونه هم مزیت داره هم معایب منکه نتونستم خودمو راضی کنم و بخاطر بچه ها قید کار رو زدم
بهشت را به بها دهند به بهانه ندهند

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من هم شاغلم و بچه کلاس اولی دارم ...تقریبا همه مامانهای شاغل بعد از مدرسه بچه هاشون میرن مهد ... توی بیشتر مهدها یه کلاس مخصوص بچه مدرسه ای هاست که بچه ها میرن اونجا و بعد از خوردن نهارشون تکالیفشونو انجام میدن تا مادرشون بره سراغشون ... این یه چیز عادی برای مامانهای شاغله عجیبه که تا حالا خبر نداشتی
یا می تونی مدرسه ای ثبت نامش کنی که تا ساعت 3 یا بیشتر باشه که من خودم اینکارو کردم البته به دخترم هم یاد دادم که خودش بیاد خونه . خودش میاد درو باز میکنه و میره خونه منم نیم ساعت بعد از اون میرسم خونه کسانی که این کارو نمی خوان بکنن معمولا خیلی از مهدکودک ها قبول می کنن بجه هایی رو که بعد از مدرسه میرن مهد . خودم یه همکار دارم الان که بچه اش کلاس پنجم هم هست همچنان سرویس بچه رو بعد از مدرسه میبره مهد تا مامانش بره دنبالش تابستون هم من دخترم رو پانسیون ورزشی گذاشتم . از 8 صبح تا 3 بعداز ظهر کلا ورزش . البته دختر من ماشالله خیلی پرانرژیه و حتی تابستون چند بار هم گفت منو جوری ثبت نام کن که تا ساعت 6 باشگاه باشم ، خیلی هم بهش خوش می گذشت اونجا همش بازی و ورزش
هر زنی باید 2چیز داشته باشد : 1- لبخند 2- مردی که باعث آن لبخند باشد .