2777
2789
عنوان

دخترخالم می خواد خودکشی کنه

1466 بازدید | 103 پست

دختر خالم ی چن روزی کلا رفتارش عوض شده هی با بقیه دعوا می کنه چن روز پیش با مامانش دعوا کردع گفته من دیگ از این زندگی خسته شدم در حدی که اشک خالمو در اورده به مامانم زنگ زده مامانمم رفته پیش خالم خالمم گفته میگه می خواد خودکشی کنه و تازه دیگه ام درس نمی خونی قرار بود برای کنکور اماده بشه(قبل کرونا البته بعد کرونا خیلی ذوق داشت) کلی ذوق داشت کلی نقاشی های قشنگ می کشید همیشع می اومد پیش من هی با هم حرف می زدیم خیلی همو دوست داشتیم ولی ی چن روزه از همه متنفر شده هر کیم ازش می پرسه چشه هیچی نمیگه یا گریه می کنه یا به خودش فش میده بمن ربطی نداره ولی امروز بهم خبر دادن می خواسته دیشب خودکشی کنه داداشش از راه رسیده نذاشته حتی به داداششم گفته برایچی نمی زاری خودکشی کنم داداششم عصبی شده سرش داد کشیده وراستی بابای دختر خالم تو ۷سالگیش مرده و خالم دوباره ازدواج کرده به نظرتون برایچی یهویی اینجوری شد حتی چن بارم می خواستیم ببریمیش پیش مشاور ولی تا حرف روانپزشک و... می اومده جیغ و داد راه می ندازه و باز گریه می کنه ما خیلی دوسش داریم یعنی همه دوسش دارن ولی دیگه داریم از دستش دیوونه میشیم نه میگه چشه نه کسیو راحت می زاره دختر خالم همچین دختری نبود به زندگیش امیدوار بود کتاب زیاد می خوند خیلیم دختر شوخ و بانمکی بود یعنی چی شد که یهو شد این ؟

(لطفا عزیزانی که به هر دلیلی می خوان مزه بپرونن یا قضیه رو جدی نگیرن اصلا پست نزارن لطفا)

کاربری قبلیم دخترتنها۱۳۸۰هستش مال سال۹۷که به دلیلی که حتی خودمم نمی دونم قطع شدم 😑عشق یعنی امیر تتلو و همه ی آهنگاش😍😍🍦(فقط نظرمو گفتم)

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شاید داستان عشقیه، باید یجوری متوجه بشن

از کجا بفهمیم وقتی هیچی نمیگه من همه رازاشو میدونم خیلی باهم صمیمی بودیم کل زندگیشو می دونم اگه عشقی چیزی در میون بود حتما  به خودم میگف

کاربری قبلیم دخترتنها۱۳۸۰هستش مال سال۹۷که به دلیلی که حتی خودمم نمی دونم قطع شدم 😑عشق یعنی امیر تتلو و همه ی آهنگاش😍😍🍦(فقط نظرمو گفتم)

ببخشید تنها فکری که تو ذهنم اومد یه موقع قضیه تجاوز نباشه 😔

بچه ها کسی از آیفوووووون سر درمیاره😣😣😣😣                                         توروخدا کمکم کنین ........ .میخام باهاش عکس بگیرم  ولی وقتی دکمه اشو میزنم در حیاط باز میشه😢😢😢                                          بعضی ها جوری بیشعورن که دلم میخاد ازشون بپرسم بیشعوریتون ذاتیه یا خودتون هم تلاش میکنید 😬😞باردارنیستم 😔تیکر گذاشتم انشالله تا این تاریخ منم مامان بشم 😍مطمئنم خدا دست خالی نمیزارتم 😍مطمئنم یه روز با بچه تو بغلم میرم مطب دکتری که بدون مقدمه چینی بهم گفت فکرمادرشدن رو از سرت بیرون کن ندید چقد استرس بهم وارد شد ندید من چی کشیدم که همونجا بیهوش شدم 😔مطمئنم خدا امیدمو ناامید نمیکنه 😍

خالت باید خودش برهپیش روانپزشک دارو بگیره و یواشکی بهش بده. ازدکتره بخواد بگه تو چی حل کنه بده.

زیاد بهش فشار نیارن.ببرن مسافرت یا بیارن بزارن خونه شما. گاهی خاله ها بهترازمادرا درک میکنن.

بهش بگه تو هرجور باشی ماتورو دوست داریم و میخوایم.گل گاوزبونم بدک نیست