2777
2789
عنوان

دخترخالم می خواد خودکشی کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 1466 بازدید | 103 پست
انشالله که خدا دلشو اروم کنه ارامش بهش بده با شما راحت حرف بزنه مشکلش حل بشه مارو هم درجریان بزار اگ ...

باشه عزیزم حتما ممنون گلم

کاربری قبلیم دخترتنها۱۳۸۰هستش مال سال۹۷که به دلیلی که حتی خودمم نمی دونم قطع شدم 😑عشق یعنی امیر تتلو و همه ی آهنگاش😍😍🍦(فقط نظرمو گفتم)
اصن ده پله بالای از هر قشری و انسانی👑اصن همین ک تو طرفدارشی خیلی خوشحالم ک یکیا تو سایت پیدا کردم😍 ...

وای اره عاشقشم ولی الان اصلا حالم خوب نیست بخاطر دختر خالم😔

کاربری قبلیم دخترتنها۱۳۸۰هستش مال سال۹۷که به دلیلی که حتی خودمم نمی دونم قطع شدم 😑عشق یعنی امیر تتلو و همه ی آهنگاش😍😍🍦(فقط نظرمو گفتم)

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

استارتر عزیزم یه‌موقع از دهنت نپره همچین چیزی که بچه ها گفتن رو به کسی بگیاااا.....

نه عمرااا 

خب خودتون برید پیش یه مشاور یا روانپزشک  باهاش صحبت کنید .شاید نیاز به دارودرمانی و بستری داشته ...

ممنون😔

اره ما ام خیلی جدی گرفتیم حتی چن بار داداشش بردتش بیروت و می خواسته باهاش حرف بزنه ولی موفق نشده حال ...

بنظرم بهتره با یه مددکار اجتماعی حرف بزنه اونا بلدن چه جوری ازش حرف بکشن .شما ممکنه ناشی گری کنید .به هر حال اونا اینکارن .فکرکن یه درصد به داداشش مثلا بگه تجاوز شده واکنش برادرش مهمه .اگه برادرش نتونه احساساتشو کنترل کنه کار بدتر میشه .اگه واقعا میخواید بهش کمک کنید از راه اصولی وارد بشید .شما قراره مشکل اونو حل کنید نمیخواید که صرفا بفهمید چشه و ازش حرف بکشید 😑

اصن ده پله بالای از هر قشری و انسانی👑اصن همین ک تو طرفدارشی خیلی خوشحالم ک یکیا تو سایت پیدا کردم😍 ...

شاید اگه ی روزی به غیر از امروز بود باهات کلی خوش و بش می کردم ولی الان....😔ولی با این حال خیلی خوشحالم که نظرامون شبیه همه

بنظرم بهتره با یه مددکار اجتماعی حرف بزنه اونا بلدن چه جوری ازش حرف بکشن .شما ممکنه ناشی گری کنید .ب ...

ممنون😔لطفا دعا کنید زودتر خوب بشه حال دلش

از بس داستان خوندیدم عوضی بازیای شوهر مامانا رو دیدم فورا شکمون میره به اون 😫🤐

😔

خیلی دیگه اون ادم باید کثیف باشه امان از دست این مردا

فک نکنم آدم بدی نیس

شاید اگه ی روزی به غیر از امروز بود باهات کلی خوش و بش می کردم ولی الان....😔ولی با این حال خیلی خوش ...

آخی عزیزم عیب نداره💖

با آدمایی که دوسشون دارید حرف بزنید....وقتی ناراحتن،وقتی خوشحالن،وقتی عاشقن، وقتی دلخورن و نمیتونن ببخشن،وقتی غصه امونشونو بریده،وقتی اعصابشون خورده....آدمیزاد اگه حرف نزنه باید تنهایی بار درداشو به دوش بکشه، حرف دل آدمارو پیر میکنه، حرف بزنید....عضو گروه رز زرد...وزن شروع:68 ....هدف اول:62....هدف دوم:59....هدف سوم:55...هدف نهایی:50