2777
2789
عنوان

نظر شما؟

263 بازدید | 40 پست

سلام بچه ها

من یه خواهر شوهر دارم که هر چند وقت یه بار میاد لب تاب رو میگیره و میبره،توی این لب تاب همه عکسامون،فیلمای عروسیمون هست،میبره به بهونه ی تحقیق نوشتن ولی مشکل اینجاست ک دیگ پس نمیده

هر جا هم که میره میندازه رو کولش لب تاب رو میبره حتی مهمونیا😥اونم جلو خودمون

چند بار ب شوهرم گفتم بگو بده ولی روش نمیشه یا بهتره بگم انقد ک متاسفانه خواهان اوناس نمیخواد بگیره ازش

دیشب خ یکی دیگه از خواهرشوهرام بودم دیدم ورداشته آورده اونجا با خودش

دیگه وقت اومدن گفتم اگه لازم نداری بده ببرمش چون لازم دارم

حالا از دیشب شوهرم با من سر و سنگین ک چرا بهش گفتی تو جمع😥منم گفتم ببخشید که همه ی عکسا و فیلمامون توشه من نمیتونم مال خودمون رو بگیرم،و انگار اسباب بازیه لب تاب که همه جا دنبال خودش راه میندازه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیتونی عکس و فیلم هاتون رو بریزی تو یه فلش یا هارد که خیالت راحت تر باشه؟ 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

چ خواهر شوهر پرویی بزن از وسط ب دونیمه مساوی تقسیمش کن... 

خوب کردی گفتی..... 

سرسنگین باشه ب درک خوب میشه... 

به خودت انرژی مثبت بده،با عشق زندگی کن،آشپزی کن،بخند،برقص،ب خودت وخونت برس،ب اعضای خانواده ات محبت کن....مگه دنیا چند روزه،بیخیال شو وبگذر۰😍

یه کاری می تونی بکنی

یه اکانت دیگه بساز برای اون، که فقط با اون اکانت بتونه وارد بشه و کاراشو بکنه

توی اکانت خودتونم عکسهای شخصی خودتون رو بریز.

إِنَّمَا أَمْرُهُ إِذَا أَرَادَ شَيْئًا أَنْ يَقُولَ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ                وقتی خدا بگه باش، پس میشود💙