2821
2789
عنوان

نظر شما؟

| مشاهده متن کامل بحث + 270 بازدید | 40 پست
خیلی پروو،شوهر منم جالبه حق رو میده به اون یه الف بچه،کلا خانوادگی پرروان

شوهرمنم همین بود

الان ازشون خوشش نمیاد میدونه توسختیاش خانواده من هواشو دارن نه خودش... 

به خودت انرژی مثبت بده،با عشق زندگی کن،آشپزی کن،بخند،برقص،ب خودت وخونت برس،ب اعضای خانواده ات محبت کن....مگه دنیا چند روزه،بیخیال شو وبگذر۰😍

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

عزیز دلم کار خوبی کردی توی این دور وزمونه نباید به چشماتونم اعتمادکنید خواهرشوهرمن رفته بودباراننده تاکسی ریخته بود روهم موقع پیاده شدن اسم وشماره من وداده بود به طرف مثلا ناموس برادرشم

عشق فقط بچه هام.    من خمارم ساقیا.             پیمانه میخواهد دلم.   استکان پرکن می             جانانه میخواد دلم😔   🥂 سلامتی همه حال خرابا🥂 سلامتی اونی که بغلش آروم بخشه🥂    سلامتی اونی که دوست داشتم الان کنارم باشه ونیست🥂سلامتی سه تَن عشق وناموس ورفیق  🥂سلامتی خودم🥂
حالا بگید من با این قضیه و رفتار شوهر چ کنم

براش توصیح بده بگو لپ تاب یه وسیله شخصیه

خیلی دوست داره خواهرش ومیتونه بره یکی براش بخره

عشق فقط بچه هام.    من خمارم ساقیا.             پیمانه میخواهد دلم.   استکان پرکن می             جانانه میخواد دلم😔   🥂 سلامتی همه حال خرابا🥂 سلامتی اونی که بغلش آروم بخشه🥂    سلامتی اونی که دوست داشتم الان کنارم باشه ونیست🥂سلامتی سه تَن عشق وناموس ورفیق  🥂سلامتی خودم🥂
براش توصیح بده بگو لپ تاب یه وسیله شخصیه خیلی دوست داره خواهرش ومیتونه بره یکی براش بخره

باورت میشه یکی از دعواهای اساسی ما شده این لب تاب

بعد لب تاب فک نکنی از این دو سه تومنی

الان ۱۵ میلیون پورشه

ولی شوهر من نفهمه

عزیز دلم کار خوبی کردی توی این دور وزمونه نباید به چشماتونم اعتمادکنید خواهرشوهرمن رفته بودباراننده ...

وای😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂☻☻☻☻

بازم خداروشکر که الحمدلله وگرنه والا بخدا☺😐
باورت میشه یکی از دعواهای اساسی ما شده این لب تاب بعد لب تاب فک نکنی از این دو سه تومنی الان ۱۵ می ...

به خاطر همون گفتم دیگه الان گرون شده نمیتونه بخره براش اینجوری دیگه مجبوره کوتاه بیاد بگو من عکس شخصی دارم توش پخش بشه کی جواب من ومیده بترسونش یه کم غیرتش وقلقلک بده

وای😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂☻☻☻☻

والا بوخودا

به خاطر همون گفتم دیگه الان گرون شده نمیتونه بخره براش اینجوری دیگه مجبوره کوتاه بیاد بگو من عکس شخص ...

نفهمه دیگ،هزار بار بهش گفتم،حتی عکسای خصوصی مون هم توشه و هزار بار براش توضیح دادم ولی انگار طرف قضیه اونا باشن من و حرفام مهم نیستیم