2821
2789
عنوان

نظر شما؟

| مشاهده متن کامل بحث + 270 بازدید | 40 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وویی واسه منم‌همینجور بود.برادرشوهرم ی شهردیگه دانشجو بود.زنگ زده بود لپتاپ میخوام خانوادشم‌میگفتن بااتوبوس بفرستیم براش شوهرم برگشت تو اون پره عکسو فیلم نذاشت بدیم..تازه لپتاپ خودم بود اختیارنداشتم.پارسال فروختمش گوشی خریدم

مگه گیتاره میندازه رو شونش همه جا میبره😂😂😂😂💀

منم از اونجا خنده ام گرفت،، عجبا مال مردمو میندازه رو دوشش،، بخدا عجب رویی،، من  زنداداش ندارم ولی شوهر خواهر دارم بخدا انقد معذبم بدون دعوت خونه ای خواهرام نمیرم.... اینا دیگه خیلی پرون

به خودت انرژی مثبت بده،با عشق زندگی کن،آشپزی کن،بخند،برقص،ب خودت وخونت برس،ب اعضای خانواده ات محبت کن....مگه دنیا چند روزه،بیخیال شو وبگذر۰😍
اگ مال شماس پس دست اون چیکار میکنه ک همه جا ببره؟مگ میشه وسیله شخصی مثل لپ تاپ دست خواهرشوهرت باشه و ...

مال شوهرمه،ولی من کار میکنم باهاش اون کاری نداری باهاش

منم از اونجا خنده ام گرفت،، عجبا مال مردمو میندازه رو دوشش،، بخدا عجب رویی،، من  زنداداش ندارم ...

خیلی پروو،شوهر منم جالبه حق رو میده به اون یه الف بچه،کلا خانوادگی پرروان

حالا دنبال خودش راه میندازه که کار کنه باهاش یا به خیالش صرف کلاسش رو دوششه؟ 

وای نه هیچ غلطی نمیکنه،فقط انگار میخواد منو دق بده،چون توی عقد خرید شوهرم و برداشت آورد از اون خونه،فک میکنه مال اونای

2823
2791
2779
2792