2777
2789
عزیزم ریسک ۱ به ۱۱۲ یعنی اینکه از بین ۱۱۲ نفر یکی میتونه مریض باشه  که خدایی نکرده ریسکه ممکنه ...

دکتر خودش ک داشت انجام میداد گفت ک سونو از ازمایش مهم تره یعنی ۷۵درصد سونو مهمه

اللهم صلی علی محمد و آل محمد(وعجل فرجهم)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دکتر خودش ک داشت انجام میداد گفت ک سونو از ازمایش مهم تره یعنی ۷۵درصد سونو مهمه

اره خب سونو با چشم خودش میبینه بچرو  کاملا سالم بوده ازمایش هام اضافیه همش بخاطر پول

❤❤❤❤❤
اره خب سونو با چشم خودش میبینه بچرو  کاملا سالم بوده ازمایش هام اضافیه همش بخاطر پول

واسه ازمایش از رو شکم ک دادم ۲میلیون ۲۰۰ شد دکون راه انداختن

واییی ۲ ملیون 😥😥😥

اره ان شاالله گرفتارشون نشی بحق علی بچه اتم خوبه حالش، یه دردی کشیدم ک نباید تکونم میخوردم ولی زود تمام میشه

عزيزم من سلفري دادم جنين الحمدلله سالمه.

استارتر عزیز لطفا اخرین تاپیک منو‌بخون

ان تیم ۲.۴ یه جادیگه ۲.۳ بود

ریسک سندروم دون زده ۱ به ۹۱۵ یعنی یک‌ نفر در ۹۱۵ نفر 

دکترم گفته برو سلفری

خیلی نگرانم

مال شما با ان تی ۵ هیچ‌مشکلی نداشت؟

ریسکتون چند بود؟

توروخدا جواب بده

استارتر عزیز لطفا اخرین تاپیک منو‌بخون ان تیم ۲.۴ یه جادیگه ۲.۳ بود ریسک سندروم دون زده ۱ به ۹۱۵ ی ...

نه بابا الكي نترس ان تيت خوب بوده.من ان تيم٥ بود امنيو ندادم ب جاش سلفري دادم كه الحمدلله سالمه.من ريسك تريزومي١٣-١٨ ١به ١١ بود 

و سندرم داون١به ٢٥٠

شما كه خوبي الكي استرس نگير و خيالت راحت سالمه

وای خدایا چه دکون قتلی راه انداختن تو ایران معلوم نیس! بچه هامون خودشونم سالم باشن از این استرسا که به مادرا میدن مشکل دار میشن! به شخصه سه نفرو میشناسم بهشون جواز سقط هم دادن! اما بچه شونو نگهداشتن و سالمه خدارو هزار بار شکر! بچه اگر سندروم هم باشه انسانه مخلوق خداست، چه برسه به اینکه به بچه های سالممون میگن سندرومی ! من مطمئنم اون دنیا بدجور خر باعث و بانیای غربالگری تو ایرانو میگیرن، فامیلای ما امریکا زایمان کردن میگن اونجا فقط برای تعداد خیلی کمی این ازمایشای غربالگریو مینویسن

[QUOTE=138376205]ان تي من٥ قراره شنبه سلفري شم اصلا اميد ندارم

سلام خانونی امیدوارم پیاممو ببینی و جواب بدی منم مث شما ان تی بچم ۵ بود ازمایشمم اصلا خوب نبود دارم دق میکنم شما هم سلفری دادید هم امینو ؟میشه خواهش کنم عکس ازمایش غربالگریتونو ببینم 

[QUOTE=138376205]ان تي من٥ قراره شنبه سلفري شم اصلا اميد ندارم سلام خانونی امیدوارم پیاممو ببینی و ...

سلام عزيزم نه من فقط سلفري شدم جوابش خوب بود دكتر گف ديگه امنيو نيازي نيس.شمام نگران نباش بچتون سالمه.

جواب غربالگريم داغون بود هرسه تا سندروم رو مثبت زده بود با ريسكاي١به ١١

سلام عزيزم نه من فقط سلفري شدم جوابش خوب بود دكتر گف ديگه امنيو نيازي نيس.شمام نگران نباش بچتون سالم ...

این ازمایش منه من خودم دقیق نفهمیدم ریسکم چند ب چنده میشه بگید ازمایش شما از من بهتر بود یا نه ؟من اونقد نا امیدم و میترسم ک تو ۱۸ هفتگی بهم بگن باید سقط کنی ک تصمیم دارم تا چن روز دگ سقط غیر قانونی شم