2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

از کجا میدونی سالمه فردا جواب غربالگری رو میده سه روزه خواب و خوراک ندارم همش گریه

سلام سارا جان منم انتی دادم ۲/۲بود دکتر گفت نرماله ولی جواب ازمایش اومد گفتن hcgبالا بود و ریسک سندروم داون زد۱:۱۱۲ درجا ازم cvsگرفتن مثل امینوسنتز ،خیلی انتظار سخته 

اللهم صلی علی محمد و آل محمد(وعجل فرجهم)
عزیزم غربالگری دادم هیچ مشکلی نداشت فقط گفت چون ان تی یکم بالاست ۱۶ هفته بیا غربالگری و سونو انومالی ...

ریسکت چند زده بود مگه؟ انتی تو ک زیاد بالا نیست من توی ۱۳ هفته و ۲ روز انتیم ۲،۲ بود دکتر گفت نرماله ازمایش اعصابم خراب کرد

ریسکت چند زده بود مگه؟ انتی تو ک زیاد بالا نیست من توی ۱۳ هفته و ۲ روز انتیم ۲،۲ بود دکتر گفت نرماله ...

نمیدونم که والا منم نگرانم همش دکتره گفت یکم زیاده ادمو دغ میدن

❤❤❤❤❤
ریسک ها خوب بودن ۱ به ۱۵۰۰۰ بود

خب هیچی نیست ان شاالله خداروشکر ک برات امینوسنتز ننوشت من ک انجام دادم خیلی درد داشت نه اینوه شکم اولم بود سفت و ماهیچه ای بودم

نمیدونم که والا منم نگرانم همش دکتره گفت یکم زیاده ادمو دغ میدن

یکی سونوش خوبه انتیش بده یکی انتیش بده سونوش خوبه ، فقط میخوان ماهارو دق بدن وگرنه بچه هامون سالمن استرس نداشته باش

یکی سونوش خوبه انتیش بده یکی انتیش بده سونوش خوبه ، فقط میخوان ماهارو دق بدن وگرنه بچه هامون سالمن ا ...

منطورم ازمایشه قاطی کردم این از وقتی cvsکردم استراحت مطلقم گفتن باید ۱هفته استراحت کنی

میگم ریسک بالا باشه بهتره یا پایین اصلا مشخص نیست

عزیزم ریسک ۱ به ۱۱۲ یعنی اینکه از بین ۱۱۲ نفر یکی میتونه مریض باشه  که خدایی نکرده ریسکه ممکنه اون مال تو باشه زبونم لال خواستم متوجه بشی

❤❤❤❤❤