mmaryamgoli مدیر عضویت: 1398/09/16 تعداد پست: 1877 عنوان Nt بالا | مشاهده متن کامل بحث + 5107 بازدید | 130 پست سلام خانما توي Nt عددتون چند بود؟و ايا آمينو و سلفري شدين؟ جنينتون سالم بود با وجود ان تي بالا يا نه 😔😔ممنونم 1399/03/06 | 00:31 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
خانووم____عاقاش عضویت: 1399/02/02 تعداد پست: 933 يعني ريسكتون ١به ٣ بود؟؟ اره فک کنم خدا جونم اگه میشد ب جز برکت حرکتم از خودت میشد ممنونت میشدم🙂😓........................................ متعهدم به دوست داشتن تو تا ابد♡...
masihjan عضویت: 1398/08/13 تعداد پست: 5183 از کجا میدونی سالمه فردا جواب غربالگری رو میده سه روزه خواب و خوراک ندارم همش گریه سلام سارا جان منم انتی دادم ۲/۲بود دکتر گفت نرماله ولی جواب ازمایش اومد گفتن hcgبالا بود و ریسک سندروم داون زد۱:۱۱۲ درجا ازم cvsگرفتن مثل امینوسنتز ،خیلی انتظار سخته اللهم صلی علی محمد و آل محمد(وعجل فرجهم)
masihjan عضویت: 1398/08/13 تعداد پست: 5183 از کجا میدونی سالمه فردا جواب غربالگری رو میده سه روزه خواب و خوراک ندارم همش گریه جواب مال تو چی شد؟ اللهم صلی علی محمد و آل محمد(وعجل فرجهم)
_saraw_ عضویت: 1398/09/19 تعداد پست: 6790 جواب مال تو چی شد؟ عزیزم غربالگری دادم هیچ مشکلی نداشت فقط گفت چون ان تی یکم بالاست ۱۶ هفته بیا غربالگری و سونو انومالی بده ❤❤❤❤❤
_saraw_ عضویت: 1398/09/19 تعداد پست: 6790 جواب مال تو چی شد؟ استرس نداشته باش دختر خالم ریسک ۱ به ۳۰ بود امینوسناز داد بچش سالمه سالمه ❤❤❤❤❤
masihjan عضویت: 1398/08/13 تعداد پست: 5183 عزیزم غربالگری دادم هیچ مشکلی نداشت فقط گفت چون ان تی یکم بالاست ۱۶ هفته بیا غربالگری و سونو انومالی ... ریسکت چند زده بود مگه؟ انتی تو ک زیاد بالا نیست من توی ۱۳ هفته و ۲ روز انتیم ۲،۲ بود دکتر گفت نرماله ازمایش اعصابم خراب کرد اللهم صلی علی محمد و آل محمد(وعجل فرجهم)
_saraw_ عضویت: 1398/09/19 تعداد پست: 6790 ریسکت چند زده بود مگه؟ انتی تو ک زیاد بالا نیست من توی ۱۳ هفته و ۲ روز انتیم ۲،۲ بود دکتر گفت نرماله ... ریسک ها خوب بودن ۱ به ۱۵۰۰۰ بود ❤❤❤❤❤
_saraw_ عضویت: 1398/09/19 تعداد پست: 6790 ریسکت چند زده بود مگه؟ انتی تو ک زیاد بالا نیست من توی ۱۳ هفته و ۲ روز انتیم ۲،۲ بود دکتر گفت نرماله ... نمیدونم که والا منم نگرانم همش دکتره گفت یکم زیاده ادمو دغ میدن ❤❤❤❤❤
masihjan عضویت: 1398/08/13 تعداد پست: 5183 ریسک ها خوب بودن ۱ به ۱۵۰۰۰ بود خب هیچی نیست ان شاالله خداروشکر ک برات امینوسنتز ننوشت من ک انجام دادم خیلی درد داشت نه اینوه شکم اولم بود سفت و ماهیچه ای بودم اللهم صلی علی محمد و آل محمد(وعجل فرجهم)
masihjan عضویت: 1398/08/13 تعداد پست: 5183 نمیدونم که والا منم نگرانم همش دکتره گفت یکم زیاده ادمو دغ میدن یکی سونوش خوبه انتیش بده یکی انتیش بده سونوش خوبه ، فقط میخوان ماهارو دق بدن وگرنه بچه هامون سالمن استرس نداشته باش اللهم صلی علی محمد و آل محمد(وعجل فرجهم)
masihjan عضویت: 1398/08/13 تعداد پست: 5183 استرس نداشته باش دختر خالم ریسک ۱ به ۳۰ بود امینوسناز داد بچش سالمه سالمه میگم ریسک بالا باشه بهتره یا پایین اصلا مشخص نیست اللهم صلی علی محمد و آل محمد(وعجل فرجهم)
masihjan عضویت: 1398/08/13 تعداد پست: 5183 یکی سونوش خوبه انتیش بده یکی انتیش بده سونوش خوبه ، فقط میخوان ماهارو دق بدن وگرنه بچه هامون سالمن ا ... منطورم ازمایشه قاطی کردم این از وقتی cvsکردم استراحت مطلقم گفتن باید ۱هفته استراحت کنی اللهم صلی علی محمد و آل محمد(وعجل فرجهم)
_saraw_ عضویت: 1398/09/19 تعداد پست: 6790 میگم ریسک بالا باشه بهتره یا پایین اصلا مشخص نیست عزیزم ریسک ۱ به ۱۱۲ یعنی اینکه از بین ۱۱۲ نفر یکی میتونه مریض باشه که خدایی نکرده ریسکه ممکنه اون مال تو باشه زبونم لال خواستم متوجه بشی ❤❤❤❤❤
masihjan عضویت: 1398/08/13 تعداد پست: 5183 عزیزم ریسک ۱ به ۱۱۲ یعنی اینکه از بین ۱۱۲ نفر یکی میتونه مریض باشه که خدایی نکرده ریسکه ممکنه ... خدا نکنه اللهم صلی علی محمد و آل محمد(وعجل فرجهم)