2777
2789
عنوان

لطفا بیایدد

163 بازدید | 13 پست

( حدودا ۱۰ دقیقه پیش همین تاپیک رو زدم هیچکس جواب نداد) سلام، من یه نوجوانم میخوام بدونم شما پشیمونی ای دارید که مثلا چرا این مهارت رو توی زمان نوجوانی خوتون یاد نگرفتید؟ میخوام از چندتا بزرگسال کمک بگیرم(لطفا به تایپک های قبلیم اهمیت ندید و ناراحت نشید دربارشون چرت و پرتن و هیچ ایده ای ندارم چطوری پاکشون کنم، صرفا امروز اومدم اینو بپرسم چون میدونم اکثر اینجا بزرگسالن و میتونن بهم کمک کنن) و اینکه بورسیه شرایطش چطوره؟ کسی رو دور و برتون داشتید که بورسیه بگیره بره؟ اگه داشتید چیزای خاصی رو بلد بوده بجز انگلیسی و نمره های خوب؟ اگر هم مشکلی ندارید معدل سال های آخرشون رو بهم بگید لطفا

خب بذار من بهت بگم که تا میتونی برای مهاجرت تلاش انقدر بکن تا بشه از الان به فکرش باش به جز انگلیسی یه زبان دیگه یاد بگیر فقط به کشور فکر نکن برای دو تا حداقل برنامه ریزی کن

خب بذار من بهت بگم که تا میتونی برای مهاجرت تلاش انقدر بکن تا بشه از الان به فکرش باش به جز انگلیسی ...

خودم خیلی علاقه دارم، خانواده ام هم دوست دارم ولی وابسته هم نیستم، ولی هیچکس راه شفافی بهم نداده تاحالا که چیکار کنم، احتمالا هم باید با بورسیه برم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خودم خیلی علاقه دارم، خانواده ام هم دوست دارم ولی وابسته هم نیستم، ولی هیچکس راه شفافی بهم نداده تاح ...

عزیزم از الان دانشگاه ها رو چک کن نذار لحظه اخر . هر دانشگاه یه شرایطی داره برای بورسیه کامل اماده کن خودتو . برای چند تا دانشگاه هم اینکار رو بکن مثل داشتن زاپاس . برای بورسیه معدل خوب میخوای تمرکزتو از درس نذار جای دیگه

سلام عزیزم خوبی من خودم ۱۸ سالم هست احتمالا همسن و سال خودت باشم اما چند تا چیز رو میتونم بگمبه نظرم برنامه نویسی یا دبگیر ختما ورزش کن موسیقی یا یههنر یاد بگیر
من خودم هم دارم اماده میشم اپلای کنم برم اگر میخوای درخواست بده بهت کمک کنم

مثل سگ

معدلش نمیدونم رتبه دو رقمی بود سال۹۷ ولی برگشت ایران میگفت مهاجرت سخته اونجا مثل افغانی ها با رفتار می کنن هیچپقت شهروند درجه یک اون کشور نمی شی

یورگیم کانا کانیا اولمایجاک لارا وورو یولور این یه اهنگ ترکیه و معنیش میشه دلم زخمیم به غیر ممکن ها چنگ میزنه

ای وای، هنوز ایرانه؟

اره کفتم برگشت ولی اون خانواده حامی داره و ساپورتش میکنن

یورگیم کانا کانیا اولمایجاک لارا وورو یولور این یه اهنگ ترکیه و معنیش میشه دلم زخمیم به غیر ممکن ها چنگ میزنه

اره کفتم برگشت ولی اون خانواده حامی داره و ساپورتش میکنن

اها، منم خانواده ام خیلی خوب و اوکین وضع مالی هم تقریبا اوکیه، ولی از بچگی دوست داشتم مهاجرت کنم، هر چی هم از بدی هاش میشنوم بازم دلم میخواد برم ، درسمم هم تا الان خوب بوده، فقط خیلی درباره بورسیه نمیدونم و میخوام مهارت یاد بگیرم که بدردم بخوره در اینده

اها، منم خانواده ام خیلی خوب و اوکین وضع مالی هم تقریبا اوکیه، ولی از بچگی دوست داشتم مهاجرت کنم، هر ...

فعلا خیلی زوده که بگی درسم خوبه خیییییییییییییییییلی زوده