2777
2789
عنوان

۱۶ سالمه

| مشاهده متن کامل بحث + 1170 بازدید | 58 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

واقعا ادم ناراحت نمیشه  خیلی راحت گناه رو کوچیک میکنن و شخصیت خودشون رو زیر سوال میبرن  ...

دخترو باید مادرش تربیت کنه ....خدا میدونه سر بعضی مادرا ب چی گرمه ک اینجوری میشن

Humanity is a religion in its own right, one with very few follانسانیت خود به تنهایی یک دین است که پیروان چندانی ندارد                 خواهشا بامن بحث دینی و سیاسی نکنید که بد قاطیم😕👊     با تشکر
واقعا ؟ 😍 خوشبختم همکاریم پس 

عزیزم 😍❤ 

من یه مدت زدم تو کار این ک گفتم حاضرم شاگرد قبول کنم و گار کافی شاپ و اینا ولی بعد ادامه ندادم و بیخیال شدم 

الا دلم میخاد ولی تو این اوضاع کرونا نمیشه 

شاگردم نمیتونم پیدا کنم دیگ وقتشم ندارم چون درسام زیاد شده 😭

اونکه گفت قبل ازدواج رابطه خوبه یا ن...متولد۸۴بود نمیدونم اونه ک شما میگین یا ن

متولد ۸۴ 🤐🤐🤐 

من ۸۲ ام الا کل ذهن مشغولیم امتحان فردام و ورزش و نهایت قهومه ک تموم نشه 

دلم سوخت 😞😞

عزیزم 😍❤  من یه مدت زدم تو کار این ک گفتم حاضرم شاگرد قبول کنم و گار کافی شاپ و اینا ولی بعد ...

ای بابا نگران نباش گلم به خدا توکل کن همه چی حل میشه اوایل کار همیشه سخته

دختری که بابا نداره مشکلاتشو به کی بگه 😔 اگه یکی مزاحمش شد به کی بگه 😔 اگه دلش گرفت با کی درد و دل کنه 😭 کاش من جای تو میرفتم بابایی 
متولد ۸۴ 🤐🤐🤐  من ۸۲ ام الا کل ذهن مشغولیم امتحان فردام و ورزش و نهایت قهومه ک تموم نشه  ...

😂😂😂الهی قهوه ات تموم نشه

Humanity is a religion in its own right, one with very few follانسانیت خود به تنهایی یک دین است که پیروان چندانی ندارد                 خواهشا بامن بحث دینی و سیاسی نکنید که بد قاطیم😕👊     با تشکر
ای بابا نگران نباش گلم به خدا توکل کن همه چی حل میشه اوایل کار همیشه سخته

من برا دل خودم و تفریحی میخاستم

ک دیگ گویا وقت تفریح ندارم 😁 

راسی میشه برا امتحان فردام دعا کنی ۲۰ شم چون قلب مهربونی داری ♡ 

دخترو باید مادرش تربیت کنه ....خدا میدونه سر بعضی مادرا ب چی گرمه ک اینجوری میشن

بله عزیزم اونکه صد درصد ، ولی من میشناسم دخترایی ک از شحصیت و هنر و متانت رو دست مادراشون بلند شدن و خیلی بهتر از مادرشون بودن 

کاش خودمونم یکم ب خودمون بیاییم

من ب استاتر و همسناش تو این تاپیک غبطه خوردم کاش منم همسن اینا بودم ک جرات و شجاعت ، و اهل ریسک پذیری بودم ، انموقع کلی ب فکر سرمایه و ... بودم

هر چی سن میاد بالاتر ادما حساس تر و ترسوتر میشن

منکه اینطوری شدم ۲ ساله دارم ی گواهینامه میگیرم اخرشم جرات امتحان ندارم

تا خدا بنده نوازست، ب خلقش چ نیاز🤷‍♀️میکشم نازیکی تا ب همه ناز کنم🧚‍♀️
من برا دل خودم و تفریحی میخاستم ک دیگ گویا وقت تفریح ندارم 😁  راسی میشه برا امتحان فردام دعا ...

🥰 عزیزم مهربونی از خودته انشاالله که بیست میشی از من می شنوی الان فقط به کنکور فکر کن بعدها انقدر وقت داری که کار کنی و تفریح کنی که نگو 

دختری که بابا نداره مشکلاتشو به کی بگه 😔 اگه یکی مزاحمش شد به کی بگه 😔 اگه دلش گرفت با کی درد و دل کنه 😭 کاش من جای تو میرفتم بابایی