2777
2789
عنوان

۱۶ سالمه

1170 بازدید | 58 پست

دوستان دلم میخواد تو این سن کسب درامد رو تجربه کنم حتی اگر ماهی ۵۰ تومن باشه

دوستان ایده ای دارین برای کسب درامد تو خونه برای من در دوران تابستون

ممنون میشم راهنماییم کنین❤

یه دختر 17 ساله که تمام تلاشش اینه که هر ثانیه طرز تفکرشو بهتر کنهساعتی اندیشیدن بهتر از هفتاد سال عبادته... پیامبر اکرم(ص)👌🌺 اجازه ندهید ترس از دست دادن، از هیجان برنده شدن بیشتر باشد... رابرت کیوساکی🌺  اصلاحات نامحسوس و به ظاهر کم اهمیت آمال و آرزو ها را به منصه ظهور می رسانند... دارن هاردی اثر مرکب❤️ #حامی_آدمای_خوب #ترنسکشوال 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

یکی مث تو با این طرز فکر   

یکی مث اون کاربر همسن شما ، ک نظرسنجی برای رابطه جنسی کرده بود ک انجام بده یا نه 

افرین، احسنت

تا خدا بنده نوازست، ب خلقش چ نیاز🤷‍♀️میکشم نازیکی تا ب همه ناز کنم🧚‍♀️

بچگی کن بابا وقت برا کار زیاده

Humanity is a religion in its own right, one with very few follانسانیت خود به تنهایی یک دین است که پیروان چندانی ندارد                 خواهشا بامن بحث دینی و سیاسی نکنید که بد قاطیم😕👊     با تشکر
کارای هنری بلدی ؟

آره ولی خب فروشش چطوری باشه

یه دختر 17 ساله که تمام تلاشش اینه که هر ثانیه طرز تفکرشو بهتر کنهساعتی اندیشیدن بهتر از هفتاد سال عبادته... پیامبر اکرم(ص)👌🌺 اجازه ندهید ترس از دست دادن، از هیجان برنده شدن بیشتر باشد... رابرت کیوساکی🌺  اصلاحات نامحسوس و به ظاهر کم اهمیت آمال و آرزو ها را به منصه ظهور می رسانند... دارن هاردی اثر مرکب❤️ #حامی_آدمای_خوب #ترنسکشوال 
بچگی کن بابا وقت برا کار زیاده

بچگی بسه دیگ

اصلن پول برام مهم نیست میخوام فضای کار رو تجربه کنم

یکی مث تو با این طرز فکر    یکی مث اون کاربر همسن شما ، ک نظرسنجی برای رابطه جنس ...

دست تربیت هس خواهر

قول میدم کنارت بمونم و به تک تک رویاهامون برسیم.تا ابدو یک روز کنارتم...ℳ...  

تو وات تلگ یا اینستا تبلیغ کن و گروه بساز

ابجی اگه دوست داشتی یه انرری مثب برام بزار مرسی 🍫🍓https://harfeto.timefriend.net/238597945 لینک نیومد کافیه کپی و داخل گوگل سرچش کنی 🍫🍓    بلا خره یه روز این اتفاق افتاد99.9.9 😍😍😍😍😍     یه صلواتم به اقا امام حسین بفرست بی زحمت🍓🍫
من ۱۶ سالگیم کمک مربی بودم    

چطوررر؟

از طریق پیج اینستاگرام من دانشجوام اما توی خونه کیک سفارش میگیرم برای تولد و نامزدی و کافی شاپ ها 

دختری که بابا نداره مشکلاتشو به کی بگه 😔 اگه یکی مزاحمش شد به کی بگه 😔 اگه دلش گرفت با کی درد و دل کنه 😭 کاش من جای تو میرفتم بابایی