2777
2789
عنوان

۱۶ سالمه

| مشاهده متن کامل بحث + 1170 بازدید | 58 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعا ادم ناراحت نمیشه  خیلی راحت گناه رو کوچیک میکنن و شخصیت خودشون رو زیر سوال میبرن  ...

دخترو باید مادرش تربیت کنه ....خدا میدونه سر بعضی مادرا ب چی گرمه ک اینجوری میشن

Humanity is a religion in its own right, one with very few follانسانیت خود به تنهایی یک دین است که پیروان چندانی ندارد                 خواهشا بامن بحث دینی و سیاسی نکنید که بد قاطیم😕👊     با تشکر
واقعا ؟ 😍 خوشبختم همکاریم پس 

عزیزم 😍❤ 

من یه مدت زدم تو کار این ک گفتم حاضرم شاگرد قبول کنم و گار کافی شاپ و اینا ولی بعد ادامه ندادم و بیخیال شدم 

الا دلم میخاد ولی تو این اوضاع کرونا نمیشه 

شاگردم نمیتونم پیدا کنم دیگ وقتشم ندارم چون درسام زیاد شده 😭

اونکه گفت قبل ازدواج رابطه خوبه یا ن...متولد۸۴بود نمیدونم اونه ک شما میگین یا ن

متولد ۸۴ 🤐🤐🤐 

من ۸۲ ام الا کل ذهن مشغولیم امتحان فردام و ورزش و نهایت قهومه ک تموم نشه 

دلم سوخت 😞😞

عزیزم 😍❤  من یه مدت زدم تو کار این ک گفتم حاضرم شاگرد قبول کنم و گار کافی شاپ و اینا ولی بعد ...

ای بابا نگران نباش گلم به خدا توکل کن همه چی حل میشه اوایل کار همیشه سخته

دختری که بابا نداره مشکلاتشو به کی بگه 😔 اگه یکی مزاحمش شد به کی بگه 😔 اگه دلش گرفت با کی درد و دل کنه 😭 کاش من جای تو میرفتم بابایی 
متولد ۸۴ 🤐🤐🤐  من ۸۲ ام الا کل ذهن مشغولیم امتحان فردام و ورزش و نهایت قهومه ک تموم نشه  ...

😂😂😂الهی قهوه ات تموم نشه

Humanity is a religion in its own right, one with very few follانسانیت خود به تنهایی یک دین است که پیروان چندانی ندارد                 خواهشا بامن بحث دینی و سیاسی نکنید که بد قاطیم😕👊     با تشکر
ای بابا نگران نباش گلم به خدا توکل کن همه چی حل میشه اوایل کار همیشه سخته

من برا دل خودم و تفریحی میخاستم

ک دیگ گویا وقت تفریح ندارم 😁 

راسی میشه برا امتحان فردام دعا کنی ۲۰ شم چون قلب مهربونی داری ♡ 

دخترو باید مادرش تربیت کنه ....خدا میدونه سر بعضی مادرا ب چی گرمه ک اینجوری میشن

بله عزیزم اونکه صد درصد ، ولی من میشناسم دخترایی ک از شحصیت و هنر و متانت رو دست مادراشون بلند شدن و خیلی بهتر از مادرشون بودن 

کاش خودمونم یکم ب خودمون بیاییم

من ب استاتر و همسناش تو این تاپیک غبطه خوردم کاش منم همسن اینا بودم ک جرات و شجاعت ، و اهل ریسک پذیری بودم ، انموقع کلی ب فکر سرمایه و ... بودم

هر چی سن میاد بالاتر ادما حساس تر و ترسوتر میشن

منکه اینطوری شدم ۲ ساله دارم ی گواهینامه میگیرم اخرشم جرات امتحان ندارم

تا خدا بنده نوازست، ب خلقش چ نیاز🤷‍♀️میکشم نازیکی تا ب همه ناز کنم🧚‍♀️
من برا دل خودم و تفریحی میخاستم ک دیگ گویا وقت تفریح ندارم 😁  راسی میشه برا امتحان فردام دعا ...

🥰 عزیزم مهربونی از خودته انشاالله که بیست میشی از من می شنوی الان فقط به کنکور فکر کن بعدها انقدر وقت داری که کار کنی و تفریح کنی که نگو 

دختری که بابا نداره مشکلاتشو به کی بگه 😔 اگه یکی مزاحمش شد به کی بگه 😔 اگه دلش گرفت با کی درد و دل کنه 😭 کاش من جای تو میرفتم بابایی