2777
2789
عنوان

پختن کیک

| مشاهده متن کامل بحث + 425 بازدید | 60 پست

من توفرکیک درس میکنم اولا تهش میسوخت درحالی که مغزش خام میمونددیگه تجربه شدبرام که زیرقالب یه سینی بزارم که انقدرزود تهش نسوزه وسطش خام بمونه

خدایا خیلی شکرت   
توی کیک به جای آب. یا شیر آب پرتقال بریزین و هل توی کیک ها بریزین خوشمزه میشه

مرسی از این نکته ت عزیزم..حتما امتحان میکنم

میشه لطفابرای پدربزرگم یه فاتحه بفرستین🖤حسرت دیدن روی ماهش برای همیشه رودلم موند...😔 قراربودزودبرگردم کنارش ولی...ندیدمش و پرکشید.... 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میشه دستورشو بدی من فر ندارم😊

عزیزدلم دستور پخت کیک ساده اسفنجی رو میتونی توی گوگل سرچ کنی یا از پودر کیک اماده استفاده کنی،حالا میایم سر نکات پلوپزی،یکی اینکه کف پلوپز رو قشنگ چرب کن و یه مقدار ارد سفید بپاش ،بعد که مواد رو ریختی پلوپز رو رو درجه خیلی کم بذار که اگه خودش اتوماتیک خاموش روشن هم بشه که چه بهتر ،بعد از یک ربع بهش سر بزن و با چاقو تست کن ببین وقتی فرو میکنی بهش نچسبه،اگه دیدی نچسبیده ولی روش هنوز حالت خمیری داره یه کم برش گردون توی یه سینی و ایندفعه برعکی بذار توی پلوپز تا روی کیک که الان رفته کف پلوپز پخته بشه،بعد از ۶_۷دقیقه امادست

خدایا خواهش میکنم به زودی روزای خوب و شاد بیان و پایدار باشن
دستورش رو میشه بدی؟

https://chishi.ir/104-cake-esfanji/

فقط رو گاز پختم اینو با همین دستور ، شعله پخش کن گذاشتم ، و شعله خیلی کم با دمکنی ، ۴۵ دقیقه ، درشو وسط پخت برندار چون پفش میخوابه بعد ۴۵ دقیقه خلال بزار وسط اگه مواد چسبید نیاز داره ۵ الی ده دقبقه دیگه بمونه ، اگه نچسبید امادس کیکت!!!!!

از قابلم تا داغه جدا نکن ، یک ربع صبر کن بعد جدا کنش 

ب مواد یکم زعفرونم اضافه کنی عالی میشه طعمش

تا خدا بنده نوازست، ب خلقش چ نیاز🤷‍♀️میکشم نازیکی تا ب همه ناز کنم🧚‍♀️
عزیزدلم دستور پخت کیک ساده اسفنجی رو میتونی توی گوگل سرچ کنی یا از پودر کیک اماده استفاده کنی،حالا م ...

فقط در مرحله دوم که کیک رو برگردوندی باز کف پلوپزت رو یه کم چرب کن،نکته اش اینه که باید کیک رو توی پلوپز چک کرد که نسوزه و درجه اش کم باشه

خدایا خواهش میکنم به زودی روزای خوب و شاد بیان و پایدار باشن
من توفرکیک درس میکنم اولا تهش میسوخت درحالی که مغزش خام میمونددیگه تجربه شدبرام که زیرقالب یه سینی ب ...

سینی گذاشتی وسطش هم دیگه درست شد؟

میشه لطفابرای پدربزرگم یه فاتحه بفرستین🖤حسرت دیدن روی ماهش برای همیشه رودلم موند...😔 قراربودزودبرگردم کنارش ولی...ندیدمش و پرکشید.... 
خیلی خوشمزه میشه... توی کیک گردو هم بریزی خوب میش 

معمولا چ کیکی درست میکنی؟

https://chishi.ir/104-cake-esfanji/ فقط رو گاز پختم اینو با همین دستور ، شعله پخش کن گذاشتم ...

مرسی عزیزم♥️😘

نه با توستر

واقعا؟

نکته خاصی هم داره؟

اخه منم توستردارم.میگن میسوزه..شما چیکار میکنین؟

آره دیگه تاوقتی وسطش پخت گذاشتم بمونه تهش اصلانسوخت 

شما توستر داشتین یا فر؟

فر

اها..من اون توستر داشتم..

مرسی عزیزم♥️