idelvin مدیر عضویت: 1399/01/08 تعداد پست: 3843 عنوان پختن کیک | مشاهده متن کامل بحث + 425 بازدید | 60 پست سلام خانومای کدبانو...بیاین تجربه هاتون توی پخت کیک رو برای هم بگیم...کیا با آون توستر کیک درست کردن؟بیاین دستور پخت کیک هایی ک بلدین رو بگین تا همه استفاده کنن♥️ میشه لطفابرای پدربزرگم یه فاتحه بفرستین🖤حسرت دیدن روی ماهش برای همیشه رودلم موند...😔 قراربودزودبرگردم کنارش ولی...ندیدمش و پرکشید.... 1399/03/05 | 16:20 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
idelvin مدیر استارتر عضویت: 1399/01/08 تعداد پست: 3843 فقط با فر و کیک پز درست میکنم حال هم ندا م بگم 🤦♀️🤦♀️ 😅😅😅همین ک اومدی مرسی😅 میشه لطفابرای پدربزرگم یه فاتحه بفرستین🖤حسرت دیدن روی ماهش برای همیشه رودلم موند...😔 قراربودزودبرگردم کنارش ولی...ندیدمش و پرکشید....
سوئیس عضویت: 1398/12/02 تعداد پست: 1930 @ماریاقناد اینه؟ من همینم که هستم اگه میخوای مث بقیه باشم بقیه هستن 😏
idelvin مدیر استارتر عضویت: 1399/01/08 تعداد پست: 3843 من دیروز خونه مامانم فرشون مشکل داشت توو پلوپز پختم واسشون عکس نداری؟ میشه لطفابرای پدربزرگم یه فاتحه بفرستین🖤حسرت دیدن روی ماهش برای همیشه رودلم موند...😔 قراربودزودبرگردم کنارش ولی...ندیدمش و پرکشید....
1378eli عضویت: 1399/01/19 تعداد پست: 20466 توی کیک به جای آب. یا شیر آب پرتقال بریزین و هل توی کیک ها بریزین خوشمزه میشه برای لبخند زدنت دست به تمام کارهایی ک انسانی هستن بزن...
idelvin مدیر استارتر عضویت: 1399/01/08 تعداد پست: 3843 کاربر ماریا قناد رو ببین تاپیکاشو کلی چیز یاد داده باشه عزیزم مرررسی♥️♥️ میشه لطفابرای پدربزرگم یه فاتحه بفرستین🖤حسرت دیدن روی ماهش برای همیشه رودلم موند...😔 قراربودزودبرگردم کنارش ولی...ندیدمش و پرکشید....
آنی_بلا عضویت: 1398/11/11 تعداد پست: 6888 الان داری دستورهاش رو؟؟؟ 7@ماریاقناد تو تاپیک هاشون هست عالیه همه تاپیک هاشون 💋💋💖❤️💗خسته نباشی عزیزم 😘😘 🎤🎧🎙️®دیجی تونم ©🎸🎻👑آنی =آنیسا👑 اهنگ های تری دی بند (3Dبند)"رو گوش کنین و لذت ببرید 💞 موزیک دنیای منه💞
idelvin مدیر استارتر عضویت: 1399/01/08 تعداد پست: 3843 @ماریاقناد تو تاپیک هاشون هست عالیه همه تاپیک هاشون 💋💋💖❤️💗 مرررسی عزیزم♥️🌈 میشه لطفابرای پدربزرگم یه فاتحه بفرستین🖤حسرت دیدن روی ماهش برای همیشه رودلم موند...😔 قراربودزودبرگردم کنارش ولی...ندیدمش و پرکشید....
رادمهرررررر عضویت: 1398/10/08 تعداد پست: 1110 من دیروز خونه مامانم فرشون مشکل داشت توو پلوپز پختم واسشون میشه دستورشو بدی من فر ندارم😊
ماریاقناد عضویت: 1396/09/19 تعداد پست: 36319 7 @ماریاقناد تو تاپیک هاشون هست عالیه همه تاپیک هاشون 💋💋💖❤️💗خسته نباشی ... مرسی عشقم Cake_deser_khanegi_vanilla ممنون میشم فالو و لایک کنید. اگه سوالی دارید تو پیجم در خدمتتون هستم. ❤️
idelvin مدیر استارتر عضویت: 1399/01/08 تعداد پست: 3843 این کیک ی کیک ساده و خیلی خوشمزه است 😋. که برای این روزا ک تو خونه اید.عالیه 👌🧡 آرد ۲ پیمانه تخ ... مرسی گلم ک وقت گذاشتی♥️💐😘 میشه لطفابرای پدربزرگم یه فاتحه بفرستین🖤حسرت دیدن روی ماهش برای همیشه رودلم موند...😔 قراربودزودبرگردم کنارش ولی...ندیدمش و پرکشید....
idelvin مدیر استارتر عضویت: 1399/01/08 تعداد پست: 3843 من بیشتر از سایت سر اشپز باشی درست میکنم خیلی خوب یاد داده با توضیحات کامل و عکس از مراحل اسمشون ه ... با توستر میپزی یا فر؟ میشه لطفابرای پدربزرگم یه فاتحه بفرستین🖤حسرت دیدن روی ماهش برای همیشه رودلم موند...😔 قراربودزودبرگردم کنارش ولی...ندیدمش و پرکشید....
idelvin مدیر استارتر عضویت: 1399/01/08 تعداد پست: 3843 من درست میکنم عالی ميشه با چی؟فر؟ میشه لطفابرای پدربزرگم یه فاتحه بفرستین🖤حسرت دیدن روی ماهش برای همیشه رودلم موند...😔 قراربودزودبرگردم کنارش ولی...ندیدمش و پرکشید....
idelvin مدیر استارتر عضویت: 1399/01/08 تعداد پست: 3843 من اون توستر دارم ولی تو قابلمه درست کردم عالللللی شد دستورش رو میشه بدی؟ میشه لطفابرای پدربزرگم یه فاتحه بفرستین🖤حسرت دیدن روی ماهش برای همیشه رودلم موند...😔 قراربودزودبرگردم کنارش ولی...ندیدمش و پرکشید....
idelvin مدیر استارتر عضویت: 1399/01/08 تعداد پست: 3843 من تاپیک گزاشتم بیا بخون باشه عزیزم مرسی میشه لطفابرای پدربزرگم یه فاتحه بفرستین🖤حسرت دیدن روی ماهش برای همیشه رودلم موند...😔 قراربودزودبرگردم کنارش ولی...ندیدمش و پرکشید....