من ی مدت سیتالوپرام ۲۰ مصرف میگردم واس بی خوابی خوب شدم بعد یهو قطعش کردم حالا دوباره چند شبه بی خواب شدم کسی تجربه داشته باید استفاده کنم دوباره خوب میشم ؟
من عاشق کمک کردنم حالا از هر نوع کمکی باشه هر چی از دستم بر بیاد در توانم باشه بخاطر همین از بچه گی عاشق بیمارستان و پزشک شدن شدم خیلی دوست داشتم آرزوم برآورده بشه ک شد ومن الان در کار درمانم و دکتر شدم 🥳🥳🥳
مادربزگمم داییم که ۳۰ سالش بود باهاشقهر کرد الان یه ساله ندیدش هر روز ما مژریم پیشش تا میریم میبینیم ...
رفلاکس معده نداره ؟منم تو خواب بعضی وقتا باسرفه و بدون سرفه تنگی نفس میشم .البته دیگه میدونم کدوم از پانیکه کدوم از رفلاکس 😅منم هرشب هرشب نفسم قطع میشه تو خواب
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
اره حتی سعی کن کمتر مصرف کنی همون یک چهارم خوبه اما اگر کاملا قطع کردی امکان داره افسردگی با شدت بی ...
حالا شما دکتر طب کلاسیک هستید شاید اینو قبول نداشته باشید .اما من دوروز پیش رفتم پزشک عمومی که طب مکمل هم داره .برام حجامت کرد گف بدنت ریح داره که به خاطر اعصابه .یعنی من هرروز پاهام سنگین و خسته بود انگار داشت میترکید .وقتی حجامت کرد یعنی به چشم خودم دیدم اعصاب تو بدنم چکار کرده .توی لیوان حجامت یه بخاری عین دود اسفند جمع میشد خیلی زیاد بود 😥داداشمم حجامت کرد اما اونارو نداشت .الان دیگه اون سنگینی تو پارو ندارم .بنظرمشما که پزشکید اون دودا که مثه بخار از پوستم خارج میشد چی بوده ؟یادم رف از دکتره بپرسم چون ندیدمش بعدش 😑