2777
2789
2790
2778
عنوان

افسردگی

374 بازدید | 35 پست

من ی مدت سیتالوپرام ۲۰ مصرف میگردم واس بی خوابی خوب شدم بعد یهو قطعش کردم حالا دوباره چند شبه بی خواب شدم کسی تجربه داشته باید استفاده کنم دوباره خوب میشم ؟ 

من عاشق کمک کردنم حالا از هر نوع کمکی باشه هر چی از دستم بر بیاد در توانم باشه بخاطر همین از بچه گی عاشق بیمارستان و پزشک شدن شدم خیلی دوست داشتم آرزوم برآورده بشه ک شد ومن الان در کار درمانم و دکتر شدم 🥳🥳🥳

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

استفادا نکن ضرر داره خطرناکه

افسردگی خفیف دارم الان استفاده نکردم بی خوابیم برگشته 

من عاشق کمک کردنم حالا از هر نوع کمکی باشه هر چی از دستم بر بیاد در توانم باشه بخاطر همین از بچه گی عاشق بیمارستان و پزشک شدن شدم خیلی دوست داشتم آرزوم برآورده بشه ک شد ومن الان در کار درمانم و دکتر شدم 🥳🥳🥳
سرخود نه چیزی مصرف کن نه قطع کن من افسردگی م خوب شده بود دارو سرخود قطع کردم بعد چندماه برگشته

همین دیگ‌ من الان مشکلم بی خوابی 

من پزشکم اما تازه میخوام تخصص بگیرم فعلا عمومی بدون تجویز دکتر برای بی خوابی از قرص استفاده نکن چون ...

دکترم این دارو تجویز کرد ولی متاسفانه دیگ نشد برم چون این دارو خیلی خوب بود واسم اما خودم قطعش کردم 

افسردگی خفیف دارم الان استفاده نکردم بی خوابیم برگشته 

منم مادربزرگم بی خوابی داشت و ... از قرص خواب استفلچاده میگررد بعد شبا نمیتونست نفس بکشه بخاطر قرصایی که قبلا خورده بود انژیو شد رگ قلبش بسته شده بود فقط بخاطر قرص 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز