2777
2789
عنوان

افسردگی

| مشاهده متن کامل بحث + 374 بازدید | 35 پست
حتی اگه به روش سوهاتی قطع بشه ؟من آلپرازولام نیم مصرف میکردم .دوهفته کردمش سه چهارم دوهفته بعد یک دو ...

اره حتی

سعی کن کمتر مصرف کنی همون یک چهارم خوبه اما اگر کاملا قطع کردی امکان داره افسردگی با شدت بیشتری بیاد سراغت البته دارم میگماا ممکنه

اره درسته این قرصا حتی روی ربتار ادم هم تاثیر میزارن😓

مادربزگمم داییم که ۳۰ سالش بود باهاشقهر کرد الان یه ساله ندیدش هر روز ما مژریم پیشش تا میریم میبینیم ...

رفلاکس معده نداره ؟منم تو خواب بعضی وقتا باسرفه و بدون سرفه تنگی نفس میشم .البته دیگه میدونم کدوم از پانیکه کدوم از رفلاکس 😅منم هرشب هرشب نفسم قطع میشه تو خواب 

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

اره حتی سعی کن کمتر مصرف کنی همون یک چهارم خوبه اما اگر کاملا قطع کردی امکان داره افسردگی با شدت بی ...

حالا شما دکتر طب کلاسیک هستید شاید اینو قبول نداشته باشید .اما من دوروز پیش رفتم پزشک عمومی که طب مکمل هم داره .برام حجامت کرد گف بدنت ریح داره که به خاطر اعصابه .یعنی من هرروز پاهام سنگین و خسته بود انگار داشت میترکید .وقتی حجامت کرد یعنی به چشم خودم دیدم اعصاب تو بدنم چکار کرده .توی لیوان حجامت یه بخاری عین دود اسفند جمع میشد خیلی زیاد بود 😥داداشمم حجامت کرد اما اونارو نداشت .الان دیگه اون سنگینی تو پارو ندارم .بنظرم‌شما که پزشکید اون دودا که مثه بخار از پوستم خارج میشد چی بوده ؟یادم رف از دکتره بپرسم چون ندیدمش بعدش 😑

نه والا نداره  اما امکان داره تو هر کس یه طوری باشه

من توی نت خیلی سرچ کردم درباره خون شناسی حجامت اما نفهمیدم اون بخارا که عین دود تو لیوان میپیچید چی بود خیلی کنجکاوم بدونم 🙂

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز