2777
2789
عنوان

افسردگی

| مشاهده متن کامل بحث + 374 بازدید | 35 پست
سعی کن دوباره زری پیش دکتر تا ضرری برات نداشته باشه عزیزم

اگ بشه ک حتما مرسی از راهنماییت 

من عاشق کمک کردنم حالا از هر نوع کمکی باشه هر چی از دستم بر بیاد در توانم باشه بخاطر همین از بچه گی عاشق بیمارستان و پزشک شدن شدم خیلی دوست داشتم آرزوم برآورده بشه ک شد ومن الان در کار درمانم و دکتر شدم 🥳🥳🥳
ورزش میکنی ؟اگه نه یه کم ورزش کن خودتو در طول روز خسته کن تا شب راحت بخوابی .اگه آره حتما برو دکتر&n ...

اتفاقا در طول روز خودم خسته میکنم چشمام خسته ست ولی خوابم نمیبره 

من عاشق کمک کردنم حالا از هر نوع کمکی باشه هر چی از دستم بر بیاد در توانم باشه بخاطر همین از بچه گی عاشق بیمارستان و پزشک شدن شدم خیلی دوست داشتم آرزوم برآورده بشه ک شد ومن الان در کار درمانم و دکتر شدم 🥳🥳🥳

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

بچه ها مصرف طولانی مدت سرترالین عوارض داره 😢 من یه ساله دارم مصرف میکنم دکترم جای دوره وقت نکردم برم. سرخود نمیتونم قطع کنم 

میشه برای مشکلم صلوات بفرستین ؟؟ 😔😔 فرستادین بهم بگین منم براتون بفرستم 🖤
منم به خاطر همین دارم آلپرازولاممو قطع میکنم چون تنگی نفس دارم .

قطع نکن برو زیر نظر دکتر بعد قطع کن چون خطر داره حالا مادربزرگ من سنی ازش گذشته شما که ماشاالله جوونید باید بیشتر حواستون باشه😘

قطع نکن برو زیر نظر دکتر بعد قطع کن چون خطر داره حالا مادربزرگ من سنی ازش گذشته شما که ماشاالله جوون ...

من الان ۲ ساله دارم مصرف میکنم به خاطر پانیک و آلرژی تنگی نفس دارم .قرص آلپرازولام هم رو اعصاب مرکزی اثر میگذاره و عضلات تنفسی را شل میکنه من بارها تو خواب حس خفگی داشتم .تازه دکترا آلرژیمو هم تشخیص ندادن همه رو ربط دادن به اعصاب 😭دکترم که اصرار داره بخورم الانم به روش سوهانی کمش کردم یه کم بی خواب شدم امت چاره ای نیست .متاسفانه دکترا اصلا تشخیصشون خوب نیست .تنگی نفس منو به پانیک ربط دادن درصورتی که از آلرژی بود 😑

من الان ۲ ساله دارم مصرف میکنم به خاطر پانیک و آلرژی تنگی نفس دارم .قرص آلپرازولام هم رو اعصاب مرکزی ...

مادربزگمم داییم که ۳۰ سالش بود باهاشقهر کرد الان یه ساله ندیدش هر روز ما مژریم پیشش تا میریم میبینیم تو حیاط نشسته و گریه بعد میکفت شبا تو خواب نمیتونم نفس بکشم یه طوری میشم احساس میکنم یلبم از جا کنده میشه و ... بعد بردیمش دکتر هر دکتر میرفتیم میگفذ مال اعصابه اشکال نداره تا رفتیم یه دکتری گفت از افسردگی فکر کنم رگ قلبش بسته شده و انژیو شد و حالا هم خداروشکر بهتره اما بازم همون اش و همون کاسه هر روز گریه و ...

من برا بی خوابی آلپرازولام‌میخوردم اما خودم ترجیح دادم قطعش کنم منتها یه دفعه نمیشه چون داروهای اعصا ...

روش سوختنی چیه آخه من هم میخام قطعش ن کنم

جهان هر کس به اندازه افکار اوست
روی قلب تاثیر میزاره باعث بسته شدن رگ های قلب میشه

حتی اگه به روش سوهاتی قطع بشه ؟من آلپرازولام نیم مصرف میکردم .دوهفته کردمش سه چهارم دوهفته بعد یک دوم الان هم برا دوهفته یک چهارم .کلا تو ۶ هفته میخوام قطعش کنم .فلوکستینو هم که یه دفه قطع کردم .الان چکار کنم ؟از دکتر رفتن هم میترسم 😥با آلپرازولام دیگه حافظه نداشتم .شخصیتم عوض شده به خاطر قرصا 😭

2790
2778
2791
2779
2792