پاپیون_قرمز مدیر عضویت: 1399/03/04 تعداد پست: 5641 عنوان بَروبَچ 😍 | مشاهده متن کامل بحث + 5848 بازدید | 1713 پست سلام عزیزانلطفا غیر از دوستایی که تگ میکنم کسی پست نزاره ممنون از همکاریتون ❤ نابْ باش اَدْا رُ کِ هَمِه بَلَدن👑یه صلوات مهمونم کنید 🙏🙏 1399/03/04 | 19:03 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
پاپیون_قرمز مدیر استارتر عضویت: 1399/03/04 تعداد پست: 5641 شام عدسی کالریم ۹۰۰ تا نابْ باش اَدْا رُ کِ هَمِه بَلَدن👑یه صلوات مهمونم کنید 🙏🙏
مامان67 عضویت: 1396/11/09 تعداد پست: 9793 من ناهار ماهی سالمون سرخ شده بابرنجشام هم تکه ای ازماهی باز🙄😬میان وعده لیموشیرین کشمش اونقدر کارخونه کردم لباس تاکردن و کمد هام جاروکردن خونهریخته پاش جمع کردن از ۴تا ۸شب
پاپیون_قرمز مدیر استارتر عضویت: 1399/03/04 تعداد پست: 5641 من ناهار ماهی سالمون سرخ شده بابرنج شام هم تکه ای ازماهی باز🙄😬 میان وعده لیموشیرین کشمش ا ... خیلیم عالی نوشجونت عزیزمخسته هم نباشی نابْ باش اَدْا رُ کِ هَمِه بَلَدن👑یه صلوات مهمونم کنید 🙏🙏
پاپیون_قرمز مدیر استارتر عضویت: 1399/03/04 تعداد پست: 5641 بچه ها نیستین کارهای خونه نمیزاره 🤪 سلام عزیزم چرا میام ولی نیستین که شما فکنم مهسا جون رفته خونه باباشون قرار بود که از ۱۵ ام بره نابْ باش اَدْا رُ کِ هَمِه بَلَدن👑یه صلوات مهمونم کنید 🙏🙏
مامان67 عضویت: 1396/11/09 تعداد پست: 9793 سلام عزیزم چرا میام ولی نیستین که شما فکنم مهسا جون رفته خونه باباشون قرار بود که از ۱ ... سلام خوبی من دیدم نیستین نیومدم رژیم هم تاحدودی پیش میرم اونقدر کاردارم که بدنم نمیکشه الان پاهام دردمبکنه ازبس از۱۰صبح تاحالا سرپام وکارمیکنم امااااا انگار خونه تمیزبشو نیست و یک جاروتمیز میکنم دوقلوها اون طرف دیگه روگند میزننن 😭😭😭😭😭😭 الان مبل هاروریختن وسط از اوپن میرن بالامیپرن روی مبل ها 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭خسته شدم خسته🥺🥺😪😪😪😢😢😭
پاپیون_قرمز مدیر استارتر عضویت: 1399/03/04 تعداد پست: 5641 سلام خوبی من دیدم نیستین نیومدم رژیم هم تاحدودی پیش میرم اونقدر کاردارم که بدنم ... خدا قوت عزیزم ولی خوب دیگه سخت نگیر بزار بریزن چقد میخوای بشوری و بسازی منکه دیسک گرفتم از دست بچه هام الان دیگه به حال خودشون ولشون کردم 🤕🤕🤕 نابْ باش اَدْا رُ کِ هَمِه بَلَدن👑یه صلوات مهمونم کنید 🙏🙏
مامان67 عضویت: 1396/11/09 تعداد پست: 9793 خدا قوت عزیزم ولی خوب دیگه سخت نگیر بزار بریزن چقد میخوای بشوری و بسازی منکه دیسک گرفتم از دس ... آخه اینا کوچیکن میترسم اتفاقی بیفته واسشون هم استرس این رودارم ،هم استرس خونه کثیف یک لحظه آرامش هم آرزوست🥺🥺🥴🥴🥴🤷♀️🤷♀️🤪🤪
پاپیون_قرمز مدیر استارتر عضویت: 1399/03/04 تعداد پست: 5641 آخه اینا کوچیکن میترسم اتفاقی بیفته واسشون هم استرس این رودارم ،هم استرس خونه کثیف یک لحظه آرامش هم ... مگه چند ساله ان عزیزم ؟؟کلا با خونه تمیز خداحافظی کن آیه قرآن نیست که باید مدام تمیز باشه مواظب سلامتیت باش عزیزم 👌👌اون آرامش روباهات موافقم منم کمبود دارم 🥺🥺😂😂😂 نابْ باش اَدْا رُ کِ هَمِه بَلَدن👑یه صلوات مهمونم کنید 🙏🙏
مامان67 عضویت: 1396/11/09 تعداد پست: 9793 مگه چند ساله ان عزیزم ؟؟ کلا با خونه تمیز خداحافظی کن آیه قرآن نیست که باید مدام تمیز باشه مواظب سل ... ۳ونیم 🤷♀️🤷♀️🤷♀️🤷♀️
پاپیون_قرمز مدیر استارتر عضویت: 1399/03/04 تعداد پست: 5641 ۳ونیم 🤷♀️🤷♀️🤷♀️🤷♀️ خدا حفظشون کنه اوج آتیش پاره بودنشونه 😆😆😆😆برای من ۶ و ۷ ساله ان نابْ باش اَدْا رُ کِ هَمِه بَلَدن👑یه صلوات مهمونم کنید 🙏🙏
مامان67 عضویت: 1396/11/09 تعداد پست: 9793 خدا حفظشون کنه اوج آتیش پاره بودنشونه 😆😆😆😆 برای من ۶ و ۷ ساله ان خداحفظشون کنه 😍😍😍🥰🥰
پاپیون_قرمز مدیر استارتر عضویت: 1399/03/04 تعداد پست: 5641 خداحفظشون کنه 😍😍😍🥰🥰 ممنونم عزیزم 🙏🙏 نابْ باش اَدْا رُ کِ هَمِه بَلَدن👑یه صلوات مهمونم کنید 🙏🙏
مهسااجووون عضویت: 1398/03/08 تعداد پست: 2905 سلام خوشگلا من رفتم شمال خونه بابام یه مراسم عقد کنون هم داشتیم بسلامتی تموم شدالان هم تا عید هستم معلوم نیست کی برگردم رژیم هم ول شده دیگه انشاءالله رژیم بعد مسافرت🤣 وزن فعلی ۶۸ وزن هدف ۵۸
پاپیون_قرمز مدیر استارتر عضویت: 1399/03/04 تعداد پست: 5641 سلام خوشگلا من رفتم شمال خونه بابام یه مراسم عقد کنون هم داشتیم بسلامتی تموم شد الان هم تا عید هستم ... سلام عزیزم بسلامتی مبارک باشه ❤خوشبگذره 😍😍😍😍برو راحت باشمنم به احتمال زیاد خونواده همسرم میان دیگه نمی تونم رژیم رورعایت کنم تا شاید بعد سیزده بمونن ✋ نابْ باش اَدْا رُ کِ هَمِه بَلَدن👑یه صلوات مهمونم کنید 🙏🙏