2777
2789
عنوان

بَروبَچ 😍

| مشاهده متن کامل بحث + 5848 بازدید | 1713 پست

من ناهار ماهی سالمون سرخ شده بابرنج

شام هم تکه ای ازماهی باز🙄😬

میان وعده لیموشیرین کشمش 

اونقدر کارخونه کردم 

لباس تاکردن و کمد هام 

جاروکردن خونه

ریخته پاش جمع کردن 

از ۴تا ۸شب 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من ناهار ماهی سالمون سرخ شده بابرنج شام هم تکه ای ازماهی باز🙄😬 میان وعده لیموشیرین کشمش  ا ...

خیلیم عالی 

نوشجونت عزیزم

خسته هم نباشی 

نابْ باش اَدْا رُ کِ هَمِه بَلَدن👑یه صلوات مهمونم کنید 🙏🙏
بچه ها نیستین کارهای خونه نمیزاره 🤪

سلام عزیزم 

چرا میام ولی نیستین که شما 

فکنم مهسا جون رفته خونه باباشون قرار بود که از ۱۵ ام بره 

سلام عزیزم  چرا میام ولی نیستین که شما  فکنم مهسا جون رفته خونه باباشون قرار بود که از ۱ ...

سلام خوبی 

من دیدم نیستین نیومدم 

رژیم هم تاحدودی پیش میرم 

اونقدر کاردارم که بدنم نمیکشه الان پاهام دردمبکنه ازبس از۱۰صبح تاحالا سرپام وکارمیکنم 

امااااا انگار خونه تمیزبشو نیست و یک جاروتمیز میکنم دوقلوها اون طرف دیگه روگند میزننن 😭😭😭😭😭😭 الان مبل هاروریختن وسط از اوپن میرن بالامیپرن روی مبل ها 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭خسته شدم خسته🥺🥺😪😪😪😢😢😭

سلام خوبی  من دیدم نیستین نیومدم  رژیم هم تاحدودی پیش میرم  اونقدر کاردارم که بدنم ...

خدا قوت عزیزم 

ولی خوب دیگه سخت نگیر بزار بریزن چقد میخوای بشوری و بسازی منکه دیسک گرفتم از دست بچه هام الان دیگه به حال خودشون ولشون کردم 🤕🤕🤕

خدا قوت عزیزم  ولی خوب دیگه سخت نگیر بزار بریزن چقد میخوای بشوری و بسازی منکه دیسک گرفتم از دس ...

آخه اینا کوچیکن میترسم اتفاقی بیفته واسشون هم استرس این رودارم ،هم استرس خونه کثیف یک لحظه آرامش هم آرزوست🥺🥺🥴🥴🥴🤷‍♀️🤷‍♀️🤪🤪

آخه اینا کوچیکن میترسم اتفاقی بیفته واسشون هم استرس این رودارم ،هم استرس خونه کثیف یک لحظه آرامش هم ...

مگه چند ساله ان عزیزم ؟؟

کلا با خونه تمیز خداحافظی کن آیه قرآن نیست که باید مدام تمیز باشه مواظب سلامتیت باش عزیزم 👌👌

اون آرامش روباهات موافقم منم کمبود دارم 🥺🥺😂😂😂

سلام خوشگلا من رفتم شمال خونه بابام یه مراسم عقد کنون هم داشتیم بسلامتی تموم شد

الان هم تا عید هستم معلوم نیست کی برگردم رژیم هم ول شده دیگه 

انشاءالله رژیم بعد مسافرت🤣

وزن فعلی  ۶۸   وزن هدف ۵۸

سلام خوشگلا من رفتم شمال خونه بابام یه مراسم عقد کنون هم داشتیم بسلامتی تموم شد الان هم تا عید هستم ...

سلام عزیزم 

بسلامتی مبارک باشه ❤

خوشبگذره 😍😍😍😍برو راحت باش

منم به احتمال زیاد خونواده همسرم میان دیگه نمی تونم رژیم رورعایت کنم تا شاید بعد سیزده بمونن ✋