پاپیون_قرمز مدیر عضویت: 1399/03/04 تعداد پست: 5641 عنوان بَروبَچ 😍 | مشاهده متن کامل بحث + 5876 بازدید | 1713 پست سلام عزیزانلطفا غیر از دوستایی که تگ میکنم کسی پست نزاره ممنون از همکاریتون ❤ نابْ باش اَدْا رُ کِ هَمِه بَلَدن👑یه صلوات مهمونم کنید 🙏🙏 1399/03/04 | 19:03 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
پاپیون_قرمز مدیر استارتر عضویت: 1399/03/04 تعداد پست: 5641 مرسییی قشنگهاااااا 💋💋😍😍 من امروز ی خورده احساس سرماخوردگی میکنم🤕 بچه هااا فست همون شنبه و سه ... سلام عزیزم ❤❤آره مثل همون قبلا فقط منو نعیمه جان دیروز نتونستیم فست باشیم امروز جبران میکنیم فقط مواظب خودت باش مایعات زیاد بخور 🙏🙏😘 نابْ باش اَدْا رُ کِ هَمِه بَلَدن👑یه صلوات مهمونم کنید 🙏🙏
پاپیون_قرمز مدیر استارتر عضویت: 1399/03/04 تعداد پست: 5641 مامان من پایه هست برای رژیم وورزش فقط الان کروناهست واسه اون گیر میدن نه بابا مامانم انقد گیر میده که حد نداره ولی خودش از ۶۲ بیشتر نشده شایدم الانم کمتر باشه خواهرمم که نهایت ۴۵ اون یکی ۵۲ حالا من ۷۰ 😭😭😭😂😂😂😂😂 نابْ باش اَدْا رُ کِ هَمِه بَلَدن👑یه صلوات مهمونم کنید 🙏🙏
پاپیون_قرمز مدیر استارتر عضویت: 1399/03/04 تعداد پست: 5641 تا الان با ناهارم کالریم شد ۲۳۷ تا 😍😍😍 نابْ باش اَدْا رُ کِ هَمِه بَلَدن👑یه صلوات مهمونم کنید 🙏🙏
مهسااجووون عضویت: 1398/03/08 تعداد پست: 2908 🤣🤣🤣🤣😅😅😅😂😂تومانکن وارد کردم این بار 🤣🤣🤣🤣بچه داری فراموش کارم کرده😅🤣🤣🤣 خیلی هم عالی پس کم شده بودی 👌👌👌👏👏👏👏👏 وزن فعلی ۶۸ وزن هدف ۵۸
پاپیون_قرمز مدیر استارتر عضویت: 1399/03/04 تعداد پست: 5641 ولی فکر کنم یک بارهم اون هفته کسیدم شدم ۶۱و۷۰۰تا حتما اینجا نگفتم ولی تومانکن وارد کردم خیلی خوب کاهش داشتی تبریک میگم عزیزم 👏👏👏 نابْ باش اَدْا رُ کِ هَمِه بَلَدن👑یه صلوات مهمونم کنید 🙏🙏
مهسااجووون عضویت: 1398/03/08 تعداد پست: 2908 مرسییی قشنگهاااااا 💋💋😍😍 من امروز ی خورده احساس سرماخوردگی میکنم🤕 بچه هااا فست همون شنبه و سه ... انشاءالله زودتر خوب بشی مراقبت کن😘اره همون شنبه و سه شنبه فست هست ۷۰ چیزی نیست تو میتونی کم کنی💪💪💪💪💪 وزن فعلی ۶۸ وزن هدف ۵۸
مهسااجووون عضویت: 1398/03/08 تعداد پست: 2908 نه بابا مامانم انقد گیر میده که حد نداره ولی خودش از ۶۲ بیشتر نشده شایدم الانم کمتر باشه خواه ... خوش بحال خواهرت😶😶😶 وزن فعلی ۶۸ وزن هدف ۵۸
مهسااجووون عضویت: 1398/03/08 تعداد پست: 2908 تا الان با ناهارم کالریم شد ۲۳۷ تا 😍😍😍 نوش جان آفرین👏👏👏👏👏👌👌👌 وزن فعلی ۶۸ وزن هدف ۵۸
پاپیون_قرمز مدیر استارتر عضویت: 1399/03/04 تعداد پست: 5641 خوش بحال خواهرت😶😶😶 خیلی کمه دیگه اون از اونور بوم افتاده از من بزرگتره تازه 😶😶😶 نابْ باش اَدْا رُ کِ هَمِه بَلَدن👑یه صلوات مهمونم کنید 🙏🙏
پاپیون_قرمز مدیر استارتر عضویت: 1399/03/04 تعداد پست: 5641 نوش جان آفرین👏👏👏👏👏👌👌👌 ممنون عزیزم 😍😍😘😘😘 نابْ باش اَدْا رُ کِ هَمِه بَلَدن👑یه صلوات مهمونم کنید 🙏🙏
مهسااجووون عضویت: 1398/03/08 تعداد پست: 2908 ولی فکر کنم یک بارهم اون هفته کسیدم شدم ۶۱و۷۰۰تا حتما اینجا نگفتم ولی تومانکن وارد کردم اره نگفته بودی 😂😂😂 وزن فعلی ۶۸ وزن هدف ۵۸
مهسااجووون عضویت: 1398/03/08 تعداد پست: 2908 خیلی کمه دیگه اون از اونور بوم افتاده از من بزرگتره تازه 😶😶😶 خیالش راحته دغدغه چاقی نداره همه چی هم میخوره😒😒😤😤😭😭😭😂😂😂😂 وزن فعلی ۶۸ وزن هدف ۵۸
پاپیون_قرمز مدیر استارتر عضویت: 1399/03/04 تعداد پست: 5641 خیالش راحته دغدغه چاقی نداره همه چی هم میخوره😒😒😤😤😭😭😭😂😂😂😂 اصلا اشتها نداره گاهی میگه انقد درگیر خونه و بچه ها میشه که یادش میره غذا بخوره 😐😐😐حالا من از آسمون سنگم بیاد باید اول غذا رو ردیف کنم 😂😂😂 نابْ باش اَدْا رُ کِ هَمِه بَلَدن👑یه صلوات مهمونم کنید 🙏🙏
مهسااجووون عضویت: 1398/03/08 تعداد پست: 2908 اصلا اشتها نداره گاهی میگه انقد درگیر خونه و بچه ها میشه که یادش میره غذا بخوره 😐😐😐حالا من از آسم ... منم مثل تو ام والا غذا باید بخورم نخورم انرژی ندارم اصلا 😅😅😅😅 وزن فعلی ۶۸ وزن هدف ۵۸