پاپیون_قرمز مدیر عضویت: 1399/03/04 تعداد پست: 5641 عنوان بَروبَچ 😍 | مشاهده متن کامل بحث + 5876 بازدید | 1713 پست سلام عزیزانلطفا غیر از دوستایی که تگ میکنم کسی پست نزاره ممنون از همکاریتون ❤ نابْ باش اَدْا رُ کِ هَمِه بَلَدن👑یه صلوات مهمونم کنید 🙏🙏 1399/03/04 | 19:03 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مهسااجووون عضویت: 1398/03/08 تعداد پست: 2908 سلااااممم عشقولیاااا...خوبین همگی😍😍 منم چاخ شدممم😶😶🙆🙆🙆 منم پایه ام🖐😊 سلام عزیزم به به خوش اومدی 😍😍😍😍خیبی هم عالی 👌👌👌 وزن فعلی ۶۸ وزن هدف ۵۸
مهسااجووون عضویت: 1398/03/08 تعداد پست: 2908 دخترا من شام میوه خوردم کالری کل روز ۵۵۰ فردا انشاءالله وزن میکنمورزش هم نداشتم وقت نکردم وزن فعلی ۶۸ وزن هدف ۵۸
پاپیون_قرمز مدیر استارتر عضویت: 1399/03/04 تعداد پست: 5641 سلااااممم عشقولیاااا...خوبین همگی😍😍 منم چاخ شدممم😶😶🙆🙆🙆 منم پایه ام🖐😊 سلام عزیزم 😍😍😍قربونت خوبیم شما چطوری بیا عزیزم خوشحال میشیم نابْ باش اَدْا رُ کِ هَمِه بَلَدن👑یه صلوات مهمونم کنید 🙏🙏
پاپیون_قرمز مدیر استارتر عضویت: 1399/03/04 تعداد پست: 5641 دخترا من شام میوه خوردم کالری کل روز ۵۵۰ فردا انشاءالله وزن میکنم ورزش هم نداشتم وقت ن ... خیلیم عالی من تا ناهارم شد ۵۰۰بعدشم کیک شکلاتی درست کردم الان کالریم شده ۹۰۰ 🤦♀️🤦♀️یکی نیست بگه نونت کمه آب کمه کیک چیه تو رژیم 🤕🤕🤕 نابْ باش اَدْا رُ کِ هَمِه بَلَدن👑یه صلوات مهمونم کنید 🙏🙏
مهسااجووون عضویت: 1398/03/08 تعداد پست: 2908 خیلیم عالی من تا ناهارم شد ۵۰۰ بعدشم کیک شکلاتی درست کردم الان کالریم شده ۹۰۰ 🤦♀️🤦 ... نوش جونت عزیزم فدای سرت فردا با نعیمه جون فست بگیر الان کالریتو پر کن دیگه منم از این کارا میکنم گاهی تو روز فست جوگیر میشم 😅 وزن فعلی ۶۸ وزن هدف ۵۸
پاپیون_قرمز مدیر استارتر عضویت: 1399/03/04 تعداد پست: 5641 نوش جونت عزیزم فدای سرت فردا با نعیمه جون فست بگیر الان کالریتو پر کن دیگه منم از این ک ... ممنونم عزیزم آره تازه قانعم نیستم بفکر اسنکم برای شام 😁😁😁🤦♀️🤦♀️🤦♀️ نابْ باش اَدْا رُ کِ هَمِه بَلَدن👑یه صلوات مهمونم کنید 🙏🙏
پاپیون_قرمز مدیر استارتر عضویت: 1399/03/04 تعداد پست: 5641 ممنونم عزیزم آره تازه قانعم نیستم بفکر اسنکم برای شام 😁😁😁🤦♀️🤦♀️🤦♀️ 😂😂😂😂 نابْ باش اَدْا رُ کِ هَمِه بَلَدن👑یه صلوات مهمونم کنید 🙏🙏
مامان67 عضویت: 1396/11/09 تعداد پست: 9999 دخترا من شام میوه خوردم کالری کل روز ۵۵۰ فردا انشاءالله وزن میکنم ورزش هم نداشتم وقت ن ... آفرین منم سوپ خوردم جاتون سبز
پاپیون_قرمز مدیر استارتر عضویت: 1399/03/04 تعداد پست: 5641 آفرین منم سوپ خوردم جاتون سبز نوش جونت عزیزم نابْ باش اَدْا رُ کِ هَمِه بَلَدن👑یه صلوات مهمونم کنید 🙏🙏
مامان67 عضویت: 1396/11/09 تعداد پست: 9999 خیلیم عالی من تا ناهارم شد ۵۰۰ بعدشم کیک شکلاتی درست کردم الان کالریم شده ۹۰۰ 🤦♀️🤦 ... فردا باهم فست میگیریم عزیزم منم عصر کیک از آرد سبوس دار درست کردم وخوردم با گردوی روش🤤🤤🤤جاتون خالی عالی بود این آرد سبوس داربسیار سیرکننده هست 🙈🙈
پاپیون_قرمز مدیر استارتر عضویت: 1399/03/04 تعداد پست: 5641 فردا باهم فست میگیریم عزیزم منم عصر کیک از آرد سبوس دار درست کردم وخوردم با گردوی روش🤤🤤🤤جاتون خال ... نوشجونت😋خیلیم خوب باشه عزیزم ان شاءالله شکمم یاری کنه 🤦♀️😂😂😂آرد سبوس دار کالریش بالاس یا پایین نابْ باش اَدْا رُ کِ هَمِه بَلَدن👑یه صلوات مهمونم کنید 🙏🙏
مامان67 عضویت: 1396/11/09 تعداد پست: 9999 نوشجونت😋 خیلیم خوب باشه عزیزم ان شاءالله شکمم یاری کنه 🤦♀️😂😂😂 آرد سبوس دار کالریش بال ... ندونم فقط میدونم سیرکننده هست مادرم بعضی وقتا نون میپزه توی فر خیلی خوشمزه میشه و آدم گرسنش نمیشه
مهسااجووون عضویت: 1398/03/08 تعداد پست: 2908 سلام صبح تون بخیر🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹وزن هفته پیش ۶۲.۱۵وزن امروز ۶۱.۳۵ ۸۰۰ گرم کاهش داشتم💪💪💪💪💪 وزن فعلی ۶۸ وزن هدف ۵۸