2777
2789
عنوان

بیاین عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 25785 بازدید | 2711 پست
منم خودم همین حسو داشتم 😃 عزیزم 😘

خیلی نازی دوستم رنگ چشمات مثل منه😁

۹/۹/۹۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد .....😍😍😍عاشق داداشیمم  که تو تمام مراحل زندگی دستمو گرفت ..همراهم بود ....بهم ثابت کرد که هنوزم مرد خوب وجود داره ...داداشی یه دنیا دوستت دارم ...مرد ترینی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ما اینجا بوته شلغمیم؟

تو که عشخی😍بعدشم  داری میری😢😢😢من تنهاییم😢

همونـ آبجوشـے کہ سیب‌زمینـے رو نرم میکنہ تخم‌مرغ رو سفت میکنہ شخصیت تو بستگی بہ خودتـ داره نہ فضای پیرامونتـ😐💔                لایک الع😒                               
چ خوشگلی گلم😍😍

ممنونم عزیزم❤

خوشـحال و شـاد و خنـدانـم                                       قــدرِ دُنـیــا را مـی دانـم                                                                 💚💜💚                        

من و فاتیشکو هم تقریبا شبیه همیم😁

۹/۹/۹۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد .....😍😍😍عاشق داداشیمم  که تو تمام مراحل زندگی دستمو گرفت ..همراهم بود ....بهم ثابت کرد که هنوزم مرد خوب وجود داره ...داداشی یه دنیا دوستت دارم ...مرد ترینی
سارا شما از نزدیک ندیدیییییییییین ک بخدا از نزدیک ببینین پششماتون میریزه   الن من این عکسو بفر ...

الانم پ شمام ریخت😂😂😂

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻
لعنتی تو چقدر نازی 😍😍😍😍

مرسی گلی😘😘😘

خوشـحال و شـاد و خنـدانـم                                       قــدرِ دُنـیــا را مـی دانـم                                                                 💚💜💚                        
ممنونم عزیزم❤

چقد شبیه این دوست خوشگل منی 

داره میره ازپیشمون 

تورو ولت نمیکنم😂

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻
خیلی نازی دوستم رنگ چشمات مثل منه😁

فدا ت مهربون 😍

چشات چه رنگیه؟

فدا ت مهربون 😍 چشات چه رنگیه؟

عسلی

حانی ام هست عاشق دوست پیدا کردنه

حانی که بابامه😍😍 گفت بچه دوتاتونم😭

همونـ آبجوشـے کہ سیب‌زمینـے رو نرم میکنہ تخم‌مرغ رو سفت میکنہ شخصیت تو بستگی بہ خودتـ داره نہ فضای پیرامونتـ😐💔                لایک الع😒                               
ارهههه بخدا میخاسم بگم گفتم شاید فاتیشکو رو نشناسی 

دوتامونم ترک تبریزیم