2777
2789
عنوان

بیاین عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 25785 بازدید | 2711 پست
تو عشق اول منی فدات بشم یادت بمونه همیشه❤❤❤❤ جات همیشه توقلبمه ❤❤❤ از همین الان دلم تنگ میشه برات& ...

ما دو شاخه ی یک درختیم وای اگر باد از دو سو می وزید...

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

تو اون تا پیک شما هم بودی ...

من اینجا زیاد پست میزارم اصلا یادم نمیمونههه ولی هرکی گفته قصدش اذیت کردن بوده یا از رو حسودی گفته مطمئن باش

قربونت بشم اخه😘😘😘😘

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

چرا من اینجا دوستی ندارم 😢😢😢😢😢😢حسودم خودتونید😢

همونـ آبجوشـے کہ سیب‌زمینـے رو نرم میکنہ تخم‌مرغ رو سفت میکنہ شخصیت تو بستگی بہ خودتـ داره نہ فضای پیرامونتـ😐💔                لایک الع😒                               
من اینجا زیاد پست میزارم اصلا یادم نمیمونههه ولی هرکی گفته قصدش اذیت کردن بوده یا از رو حسودی گفته م ...

اهمیت نمیدم اصلا .....بهم چشم گاوی میگن اهمیت نمیدم 😅

۹/۹/۹۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد .....😍😍😍عاشق داداشیمم  که تو تمام مراحل زندگی دستمو گرفت ..همراهم بود ....بهم ثابت کرد که هنوزم مرد خوب وجود داره ...داداشی یه دنیا دوستت دارم ...مرد ترینی
عکس زشت سه در چهار منو به زیبایی عکسای خشگلت ببخش😅 بیا عزیزم

چ خوشگلی گلم😍😍

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

لعنتی تو چقدر نازی 😍😍😍😍

۹/۹/۹۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد .....😍😍😍عاشق داداشیمم  که تو تمام مراحل زندگی دستمو گرفت ..همراهم بود ....بهم ثابت کرد که هنوزم مرد خوب وجود داره ...داداشی یه دنیا دوستت دارم ...مرد ترینی

وای باورم نمیشه بخدا فکر کردم خودمم من یه عکس سه در چهار دارم همیییییییییییینه خود خود اینه باورم نمیشششه باوررررررررم نمیشه

وای باورم نمیشه بخدا فکر کردم خودمم من یه عکس سه در چهار دارم همیییییییییییینه خود خود اینه باورم نم ...

اره بخدا خیلی شبیهته😍😍😍😂😂😂😂

وای باورم نمیشه بخدا فکر کردم خودمم من یه عکس سه در چهار دارم همیییییییییییینه خود خود اینه باورم نم ...

منم خودم همین حسو داشتم 😃 عزیزم 😘

خوشـحال و شـاد و خنـدانـم                                       قــدرِ دُنـیــا را مـی دانـم                                                                 💚💜💚                        
اره بخدا خیلی شبیهته😍😍😍😂😂😂😂

سارا شما از نزدیک ندیدیییییییییین ک بخدا از نزدیک ببینین پششماتون میریزه  الن من این عکسو بفرسم ثبت نام کنکورم اصلا متوجه نمیشن من نیسم وای خدا ریزششش پشششم همزادمو پیدا کردم