2777
2789
عنوان

بیاین عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 25785 بازدید | 2711 پست
سماا شاید یهو نتم قطع شد  خب خدافظ،عزیز دلممم خیلییییی عخشی خیلی دوست دارم فک فراوون دلس بخ ...

چقدر رومانتیک😂😍

همونـ آبجوشـے کہ سیب‌زمینـے رو نرم میکنہ تخم‌مرغ رو سفت میکنہ شخصیت تو بستگی بہ خودتـ داره نہ فضای پیرامونتـ😐💔                لایک الع😒                               

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

وایییییییییی درووووووووووغ

باور کن 

۹/۹/۹۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد .....😍😍😍عاشق داداشیمم  که تو تمام مراحل زندگی دستمو گرفت ..همراهم بود ....بهم ثابت کرد که هنوزم مرد خوب وجود داره ...داداشی یه دنیا دوستت دارم ...مرد ترینی
نرو قربونت بشم 😔😔😔😔 دلم گرفت 😔

من عین بقیه دوستات نیستم که کلی دوست دارن اینجا و باهمه مچن و ریپلایو چت میکنن تو کل سایت دو سه تا بیشتر دوست ندارم ک یکیش تویی وقتی میگم دلم تنگ میشه ینیی جدددا دلم تنگ میشه و یادت میفتم فک نکن سایتو بستم فراموشم میشی عشق منیییی بیام ببینم نیسی دق میکنم قول دادی  

ما دو شاخه ی یک درختیم وای اگر باد از دو سو می وزید...
سماا شاید یهو نتم قطع شد  خب خدافظ،عزیز دلممم خیلییییی عخشی خیلی دوست دارم فک فراوون دلس بخ ...

کلی خوش گذشششت باهات اگ ترکیدیو ب رحمت خدا رفتی تا شهریور  نامرد نباش من اومدم نمیتونم پیدات کنم حتمااا بیا با کاربری جدیدت پیدام کن کامنت بزار برام دوباره همو در آغوش بگیریم  

مری لاهه ..مری لاههه ...فیلم هندی شد😭😭😭😢😢😢

۹/۹/۹۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد .....😍😍😍عاشق داداشیمم  که تو تمام مراحل زندگی دستمو گرفت ..همراهم بود ....بهم ثابت کرد که هنوزم مرد خوب وجود داره ...داداشی یه دنیا دوستت دارم ...مرد ترینی
عززززیزم😍😍😍 ماشاءالله خیلی نازی گلی  من اینجا خیلی کم عکس دیدم اما تو همین کمم، تو خیلی زی ...

فداتتت عزیز دلمممم کلیی لطف داری نمیشه بزاری منم ببینمت؟

اصلا بالای 22 نمیخوره بهت

یه خانمی گفت ۳۵ به بالا ....همه مثل شما گفتن ۲۲

من عین بقیه دوستات نیستم که کلی دوست دارن اینجا و باهمه مچن و ریپلایو چت میکنن تو کل سایت دو سه تا ب ...

تو عشق اول منی فدات بشم یادت بمونه همیشه❤❤❤❤

جات همیشه توقلبمه ❤❤❤

از همین الان دلم تنگ میشه برات 

قول بده بیای سر بزنی 😔

دوستتتتتتتتتت دارم تا خود خدااااااااا😘😘😘😘😘😘😘

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻
فداتتت عزیز دلمممم کلیی لطف داری نمیشه بزاری منم ببینمت؟

قربونت

عکس خوب از این خشل مُشلا ندارم 😃 

اما باشه جونم، هستی؟!

خوشـحال و شـاد و خنـدانـم                                       قــدرِ دُنـیــا را مـی دانـم                                                                 💚💜💚                        
ن بعضیا اینجا هدفشون کلا اذیت کردنه اونارو جدی نگیر

تو اون تا پیک شما هم بودی ...