2777
2789
عنوان

بیاین عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 25785 بازدید | 2711 پست

ای جان چه نازه 

۹/۹/۹۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد .....😍😍😍عاشق داداشیمم  که تو تمام مراحل زندگی دستمو گرفت ..همراهم بود ....بهم ثابت کرد که هنوزم مرد خوب وجود داره ...داداشی یه دنیا دوستت دارم ...مرد ترینی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اسم خودت چیه عزیزم؟

سوگل

۹/۹/۹۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد .....😍😍😍عاشق داداشیمم  که تو تمام مراحل زندگی دستمو گرفت ..همراهم بود ....بهم ثابت کرد که هنوزم مرد خوب وجود داره ...داداشی یه دنیا دوستت دارم ...مرد ترینی
ن داستانشو تعریف میکنی؟ تا بیام ترکیدد چی بود قضیش

منم بودم

یارن تمرکزت برا درس خوندن بهم نمیریزه میای سایت ‌

ن خوب داشتم میخوندم من کلا درس خوندنی فکرم ب هیچی نمیره بغل گوشم بمب هم بترکه متوجه نمیشم ولی امشب میخام یه تاپیک خدافظی واقعی بزنم برم تا بعد کنکور

ما دو شاخه ی یک درختیم وای اگر باد از دو سو می وزید...
خیلی نازه

😚😚😚😚

برادر زادمه ووووی خیلی نازه اینجا پشه ها صورتشو خورده بودن

خیلی جیگررررررررره اینا بزرگ شن چی میشن

ما دو شاخه ی یک درختیم وای اگر باد از دو سو می وزید...
ن داستانشو تعریف میکنی؟ تا بیام ترکیدد چی بود قضیش

تاپیک زد دوستپسرم ازم خاستگاری کرده بعد عکس نتی دست دخترپسر گزاشت که دختر انگشتر برلیان دستش بود بچها مچشو گرفتن همرو به فوش کشید خعلی ناجور بود اصن یه پست بدون فوش نزاشت😂😂😂😂😂😂😂امارشو دراوردیم تاپیکای قبلش گفته بود چرا من شوهر ندارم نمیدونم گیرم نمیاد و اینا,😂

همونـ آبجوشـے کہ سیب‌زمینـے رو نرم میکنہ تخم‌مرغ رو سفت میکنہ شخصیت تو بستگی بہ خودتـ داره نہ فضای پیرامونتـ😐💔                لایک الع😒                               

سماا عخشم از درسات نیوفتی میای سایت😍😍😎😎😒😂🔫🔫🔫🔫🔫🔫

ببینم به خاطر نی نی سایت یه تست هم غلط بزنی خودمو خودتو تیکه تیکه میکنم برای سازمان سنجش و مدیر سایت میفرستم😂😂😂😂

نومید نتوان بود ز او   دخترِبهارم🌼  زادهء 1فروردین😊🌙