۹/۹/۹۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد .....😍😍😍عاشق داداشیمم که تو تمام مراحل زندگی دستمو گرفت ..همراهم بود ....بهم ثابت کرد که هنوزم مرد خوب وجود داره ...داداشی یه دنیا دوستت دارم ...مرد ترینی
۹/۹/۹۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد .....😍😍😍عاشق داداشیمم که تو تمام مراحل زندگی دستمو گرفت ..همراهم بود ....بهم ثابت کرد که هنوزم مرد خوب وجود داره ...داداشی یه دنیا دوستت دارم ...مرد ترینی
ن داستانشو تعریف میکنی؟ تا بیام ترکیدد چی بود قضیش
منم بودم
ن داستانشو تعریف میکنی؟ تا بیام ترکیدد چی بود قضیش
تاپیک زد دوستپسرم ازم خاستگاری کرده بعد عکس نتی دست دخترپسر گزاشت که دختر انگشتر برلیان دستش بود بچها مچشو گرفتن همرو به فوش کشید خعلی ناجور بود اصن یه پست بدون فوش نزاشت😂😂😂😂😂😂😂امارشو دراوردیم تاپیکای قبلش گفته بود چرا من شوهر ندارم نمیدونم گیرم نمیاد و اینا,😂
همونـ آبجوشـے کہ سیبزمینـے رو نرم میکنہ تخممرغ رو سفت میکنہ شخصیت تو بستگی بہ خودتـ داره نہ فضای پیرامونتـ😐💔 لایک الع😒