2777
2789
عنوان

بیاین عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 25787 بازدید | 2711 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من نگفتم چیزی بگو.گفتم عکسی که گذاشتی نتیه؟گفتی ن خودمم.منم گفتم شاید.حتما خودتونین ولی عکستون تو نت ...

نه فهمیدم چی میگید الان

برش میدارم از اونجا

لطفا لینکشو نذارید

گفتم که به اسم خودم ندارم چیزی آنلاین

ترجمه‌ی متون فنی به نفع خیریه       ***به دلایلی نمیتونم درخواست دوستی قبول کنم. ببخشید دوستای عزیزم***

یارن هنوز تموم نشده عکس بازی😂

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻
خواهرم شیش سال پیش ازدواج کرد دومادمون ی داداش داشت ک بخاطر شغلش تو شهر دیگه زندگی میکرد و ما اصن ند ...

وایییییییی بگو بگو بقیشو

ما دو شاخه ی یک درختیم وای اگر باد از دو سو می وزید...
فدات شم خیلی لطف داری شما😍😍😍😍😍 چهرم به اون زیبایی نیست که🤣🤭

یه بار دیگه بذار باز ببینمت خوشم اومد از قیافت 😅

یاری اندر کس نمی بینیم، یاران را چه شد؟ / دوستی کی آخر آمد؟ دوستداران را چه شد؟ // آب حیوان تیره گون شد، خضر فرخ پی کجاست؟ / خون چکید از شاخ گل، باد بهاران را چه شد؟ // کس نمی گوید که یاری داشت حق دوستی / حق شناسان را چه کار افتاد؟ یاران را چه شد؟ // شهر یاران بود و خاک مهربانان این دیار / مهربانی کی سرآمد؟ شهریاران را چه شد؟