2777
2789
عنوان

تو سایت اوما اسم بچه دیدم خلیل🙄

| مشاهده متن کامل بحث + 1194 بازدید | 65 پست
قربانت گلم .منم همینطور .عزیزیی😍😍😍😍😘😘😘😘❤❤❤علی یارت 

نشی گلم😍😘❤ممنون🌹🌹🌹😘

کاربری قبلیم دخترتنها۱۳۸۰هستش مال سال۹۷که به دلیلی که حتی خودمم نمی دونم قطع شدم 😑عشق یعنی امیر تتلو و همه ی آهنگاش😍😍🍦(فقط نظرمو گفتم)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخه قدیمی داریم تاقدیمی مثلاسارازهراعلی محمدمسیح مریم بنیامین راحیل شهرزاداناهیتانگاربهاروووووهزارا ...

اره منم اسمايي كه تو گفتيو دوست دارمو بنظرم هميشه تو بورسن . ولي اسماي خيلي جديد مثل ارشام و ارتين و آروشا و ... زود از مد ميفتن . ولي از طرفيم ميگم ادم نبايد اسم خيلي قديمي رو بچش بداره بچه گناه داره . مثلا قاسم ، رقيه ، سكينه . 

من خودم يه خواستگارمو بخاطر اينكه اسمش قاسم بود رد كردم . واقعا اين اسما متناسب زمان ما نيستن . بايد بپذيريم . مذهبي ميخوايم ، بزاريم محمد ، علي ، حسين ، مهدي ولي قاسم ديگه ظلمه در حق بچه.

اره منم اسمايي كه تو گفتيو دوست دارمو بنظرم هميشه تو بورسن . ولي اسماي خيلي جديد مثل ارشام و ارتين و ...

جدی خواستگارتون روفقط بخاطراسمش ردکردید؟

اسم خوب داشتن خیلی خوبه

امابرای ردکردن خواستگارملاک نیست

ناراحت نباشیددوست عزیز

فوقش عوض میکردیدکه حتی اگه شناسنامه ای  عوض نمیکردن به اسم دیگه صداش میزدین

دایی من  خانمش روبعدازازدواج  به اسم دیگه صدامیزنه

شناسنامه اش همونه اماهمه فامیل دیگه به این اسم جدیدصداش میزنن

قاسم که بدهم نیست

من اگه دخترم یه خواستگاربالیاقت داشته باشه اسمش چغندرهم باشه قبول میکنم فوقش یه اسم دیگه صداش میزنه

خودش هم نخوادهمون اسم خودش میگم

دیدمت درحریری زمهتاب سردوخاموش خفته بودی       (عزیزم )
جدی خواستگارتون روفقط بخاطراسمش ردکردید؟ اسم خوب داشتن خیلی خوبه امابرای ردکردن خواستگارملاک نیست ...

اره . اخه از بچگي از اسم قاسم خوشم نميومد . اصلا نميتونستم باش كنار بيام ، نميشه يه اسم ديگه صدا كني . شايد طرف بش بربخوره كه اسمشو بخواي عوض كني