2777
2789
میفهمم چی میگی الان این عشق بنظرت واقعی ترین وبهترین عشق دنیاس 

نه عزیزم برا من مهم نیس فقد اون حس لنتی مهمه فقد اون بزار اون کسی که دوسش داشته باشه منم تو یه رابطه دو نفر ک حتما نباید همو بخوان

گُفتَم بُغضِ عِینِ تیغِ تو گِلوم بیآ بِزَن تیرِ آخَرو تَموم :)! 💔

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

انقد اون پسر بهم بی رفتاری کرد قهر کرد ولی بازم میخوامش از ته دلم 🖤🙃

هرچی خواستی بگو خودتو سبک کن

من نه میشناسمت نه میدونم کی هستی وکجای این دنیای بزرگ هستی

من دیگه حرفی نمیزنم

نه عزیزم برا من مهم نیس فقد اون حس لنتی مهمه فقد اون بزار اون کسی که دوسش داشته باشه منم تو یه رابطه ...

اتفاقا تویه رابطه دونفره حتما هردو باید هموبخوان اینوبعدا متوجه میشی

من تازه وارد تایپک شدم. و کم بیش متوجه ماجرا شدم. هانیه جان خوب ب حرفم گوش کن. من بعد طلاقم ی مدت بیوه موندم. ی زن ک از شوهرش هیچ میحبتی ندیده. وارد ی دنیایی شدم ک همه مرداش قربون صدقم میرفتن. همشون مث پروانه دورم میگشتن. تو سر کار صاب کارم. تو بانک کارمند بانک تو مطب دکتر.... 😔😔😔😔😔🤨🤨🤨🤨🤨اونا فکرشون ی چ کثیف بود و من فکر میکردم محبتایی ک از شوهرم ندیدمو اینا چقدرررر خوب بلدن😔😔😔😔😔😔

اتفاقا تویه رابطه دونفره حتما هردو باید هموبخوان اینوبعدا متوجه میشی

مردی نمونده هانیه جان. شاید از 100 درصد فقط 5 درصدشون یکی رو فقط واس خاطر طرف مقابل بخاد ذاتشون کثیف شده، آخر حرف همشون یکیه(، رابطه) ک تازه بعد رابطه اگر ب کار بیایم پایه هستن اگرم نه مث ی دستما کثیف پرتت میکنن و میرن سراغ یک دیگه، بلانسبت بعضیا هار شدن ی زن ک میبینن دم تکون میدن. متنفرم از همشون 

عزیزم ت ی سال از من کوچیکتری  من ازدواج کردم 😣ی کار احمقانه داره زندگیم رو نابود می‌کنه

پشیمونی از ازدواج؟ 

گُفتَم بُغضِ عِینِ تیغِ تو گِلوم بیآ بِزَن تیرِ آخَرو تَموم :)! 💔
😢

بخاطر دل پاکت، بخاطر عشق پاکت نزار ازت سو استفاده کنن. منی. ک  از شوهرم هیچگونه محبتی ندیده بودم وقتی  ب بیرون از خونه رفتم... دنیا واسم اونقدر قشنگ بود، مرداش چقد خوب بودن😔چقد خوب راه محبت کردنو بلد بودن😔چقدر خوب بلد بودن دل ی زن رو بدست بیارن😔😔😔😔😔دریغ ک نمدونسم وارد چ دنیای کثیفی شدم 

چ نقشه های کثیفی واسم داشتن 😔😔😔😔😔😔