فردا میخوام تست بزنم وقتی یادش میافتم دستام میلرزه سه ساله که از این دکتر به اون دکتر دنبال بچه ایم شوهرم عاشق بچه خودمم همینطور زندگیمون خیلی بی روحه با دلهای پاکتون دعا کنین تستم مثبت بشه تا فردا به شوهرم این خبر خوبو عیدی بدم به نیتتون یه تسبیح صلوات میفرستم تا خدا حاجتاتونو بده واسه بی پولا پول، واسه بی کارا کار ،واسه مستاجرا خونه، واسه دخترو پسرای گلمون شریک زندگی دلخواه و خوب و خوشبختی، واسه بچه ندارها بچه سالم و صالح، واسه مریض ها شفا، واسه کشورمون امنیت و برای تمام جهان صلح و ظهور امام زمان آمین
قلمت را بردار... بنویس از همه خوبیها ..زندگی..عشق..امید..وهر ان چیزی که بر روی زمین زیبا هست ...گل مریم ..گل رز.. بنویس از دل یک عاشق بی تاب وصال ...از تمنا بنویس از دل کوچک یک غنچه که وقت است دگر باز شود ...قلمت را بردار روی کاغذ بنویس ...زندگی با همه تلخی ها شیرین است ...
زبان را مگردان به عیب کسان که خود عیب داری ومردم زبان خدا یک علی داشت. الحمدالله که آن هم امام ما شد 💚💚💚💚💚هیچ وقت یه پولدار بد باعث نمیشه از پول بدت بیاد ! پس چرا یه دیندار بد ؛ باعث میشه از دین بدت بیاد؟؟؟💔💔💔
قلمت را بردار... بنویس از همه خوبیها ..زندگی..عشق..امید..وهر ان چیزی که بر روی زمین زیبا هست ...گل مریم ..گل رز.. بنویس از دل یک عاشق بی تاب وصال ...از تمنا بنویس از دل کوچک یک غنچه که وقت است دگر باز شود ...قلمت را بردار روی کاغذ بنویس ...زندگی با همه تلخی ها شیرین است ...
بچه ها منم فردا موعدمه دعا کنین پریود نشم این ماه تمام علایم بارداری رودارم سه ساله کارم شده گریه تو ...
انشاالله خدا رو قسم میدم به حضرت علی اصغر دلتو شاد کنه
هم بعضی وقتا حالت تهوع دارم و سینه هامم ورم کرده و نوک سینه سمت چپم درد میکنه نمیتونم دست بزنم قبلا اصلا اینجوری نمیشدم
هم بعضی وقتا حالت تهوع دارم و سینه هامم ورم کرده و نوک سینه سمت چپم درد میکنه نمیتونم دست بزنم قبلا ...
وای مثل منی که الان یه ماهه از روز اقدام سینه ام بشدت ورم کرده سمت چپی خیلی ذردمیکنه ازهمون اقدام تخمدانام تیر میکشن حالت پریودی دارم همش ترشح هم دارم توکل برخدا