فردا میخوام تست بزنم وقتی یادش میافتم دستام میلرزه سه ساله که از این دکتر به اون دکتر دنبال بچه ایم شوهرم عاشق بچه خودمم همینطور زندگیمون خیلی بی روحه با دلهای پاکتون دعا کنین تستم مثبت بشه تا فردا به شوهرم این خبر خوبو عیدی بدم به نیتتون یه تسبیح صلوات میفرستم تا خدا حاجتاتونو بده واسه بی پولا پول، واسه بی کارا کار ،واسه مستاجرا خونه، واسه دخترو پسرای گلمون شریک زندگی دلخواه و خوب و خوشبختی، واسه بچه ندارها بچه سالم و صالح، واسه مریض ها شفا، واسه کشورمون امنیت و برای تمام جهان صلح و ظهور امام زمان آمین
قلمت را بردار... بنویس از همه خوبیها ..زندگی..عشق..امید..وهر ان چیزی که بر روی زمین زیبا هست ...گل مریم ..گل رز.. بنویس از دل یک عاشق بی تاب وصال ...از تمنا بنویس از دل کوچک یک غنچه که وقت است دگر باز شود ...قلمت را بردار روی کاغذ بنویس ...زندگی با همه تلخی ها شیرین است ...
ممنونم از همتون از دلگرمی هایی که میدین خیلی دوستون دارم خواهرانه
قلمت را بردار... بنویس از همه خوبیها ..زندگی..عشق..امید..وهر ان چیزی که بر روی زمین زیبا هست ...گل مریم ..گل رز.. بنویس از دل یک عاشق بی تاب وصال ...از تمنا بنویس از دل کوچک یک غنچه که وقت است دگر باز شود ...قلمت را بردار روی کاغذ بنویس ...زندگی با همه تلخی ها شیرین است ...
ان شاءالله خدا صداتوبشنوه ودامنتو سبز کنه به امید خدا تستت مثبت شد خبرمان کن
زبان را مگردان به عیب کسان که خود عیب داری ومردم زبان خدا یک علی داشت. الحمدالله که آن هم امام ما شد 💚💚💚💚💚هیچ وقت یه پولدار بد باعث نمیشه از پول بدت بیاد ! پس چرا یه دیندار بد ؛ باعث میشه از دین بدت بیاد؟؟؟💔💔💔
ان شاءالله خدا صداتوبشنوه ودامنتو سبز کنه به امید خدا تستت مثبت شد خبرمان کن
حتما گلم
من واسه هر کسی دعا کردم حاجتشو گرفته..ان شاالله شما هم حاجتتو میگیری و فردا تست بارداریت مثبته....وا ...
انشاالله بحق این شب عزیز هر چی از خدا میخوای بهت بده