2777
2789
عنوان

دعا کنین فردا عیدی مو به شوهرم بدم

| مشاهده متن کامل بحث + 736 بازدید | 60 پست

۱۰۰ تا صلوات واست میفرستم گلم🥰🌹

انشالله به حق این روز  شما و همه منتظرا دامنشون سبز بشه 😊

بیکار نباش برای ظهور امام زمان (عج) صلوات بفرست😍❤کاش دستان خدا پیدا بود، 🙌تا درآن وقت که بی حوصله و تنهایی 😒و دلت از غم دنیا دریاست 😢بزنی تکیه به آن 😌و بخندی به همه رنج جهان 😃آره من مذهبی ام😎 عقب مونده و جاهل نیستم توی قفس هم زندگی نمیکنم 😏عاشق چادر مشکیمم 😍😍😍❤تو اگه غیر مذهبی هستی ؛عقایدت رو واسه خودت نگه دار 🤗حق نداری به من و چادر و دینم بی حرمتی کنی باشه؟ آفرین😌
بی بی زدی استارتر؟

زدم یه هاله خیلی کمرنگ انداخت بنظرم بازم باید صبر کنم یه هفته دیگه اگه پری نشدم میزنم ولی خیلی حالت تهوع دارم

قلمت را بردار... بنویس از همه خوبیها ..زندگی..عشق..امید..وهر ان چیزی که بر روی زمین زیبا هست ...گل مریم ..گل رز.. بنویس از دل یک عاشق بی تاب وصال ...از تمنا بنویس از دل کوچک یک غنچه که وقت است دگر باز شود ...قلمت را بردار روی کاغذ بنویس ...زندگی با همه تلخی ها شیرین است ...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم ،امروز با خبر شدیم یکی از فامیلای مامانم که بچه دار نمی شد چند سال ،بارداره خوشحال شدیم 

این تاپیک و که دیدم یادش افتادم 

الهی که برا شما هم  همینطور میشه که میخواین 🤲🌹🍃

عزیزم ،امروز با خبر شدیم یکی از فامیلای مامانم که بچه دار نمی شد چند سال ،بارداره خوشحال شدیم  ...

ممنونم گلم انشاالله 

قلمت را بردار... بنویس از همه خوبیها ..زندگی..عشق..امید..وهر ان چیزی که بر روی زمین زیبا هست ...گل مریم ..گل رز.. بنویس از دل یک عاشق بی تاب وصال ...از تمنا بنویس از دل کوچک یک غنچه که وقت است دگر باز شود ...قلمت را بردار روی کاغذ بنویس ...زندگی با همه تلخی ها شیرین است ...
زدم یه هاله خیلی کمرنگ انداخت بنظرم بازم باید صبر کنم یه هفته دیگه اگه پری نشدم میزنم ولی خیلی حالت ...

اگه از پریودت گزشته باشه و هاله دار باشه حتما بارداری 😍😍😍مبارکه 

انشالله همه نبات های مامان ها سالم برن تو بغلشون نی‌نی منم همین طور 😍😍❤️😍🙏                                                                                                     عشق یعنی یه همسر مهربون با یه نی‌نی تو راهی😙😙❤️
واااای آخ جون خیلی ذوق کردم برات..منم دعاکن

انشاالله خدا خودش حاجتتو بده به حق علی اصغر

اگه از پریودت گزشته باشه و هاله دار باشه حتما بارداری 😍😍😍مبارکه 

فقط یه روز گذشته باید بیشتر صبر کنم 

فقط یه روز گذشته باید بیشتر صبر کنم 

ماله منم اون طور بود شبش یکی دیگه و گرون هاشو زدم مثبت بود

انشالله همه نبات های مامان ها سالم برن تو بغلشون نی‌نی منم همین طور 😍😍❤️😍🙏                                                                                                     عشق یعنی یه همسر مهربون با یه نی‌نی تو راهی😙😙❤️
ماله منم اون طور بود شبش یکی دیگه و گرون هاشو زدم مثبت بود

از سه تا داروخانه پرسیدم بجز مدیکور هیچی نداشتن مدیکور هم چون مثبت کاذب داره یکم مطمئن نیستم

از سه تا داروخانه پرسیدم بجز مدیکور هیچی نداشتن مدیکور هم چون مثبت کاذب داره یکم مطمئن نیستم

نترس عزیز قسمت باشه همه کاذب ها مثبت میشه 😍

خبرش و بده بهمون ،اگه خواستی🌹

حتما گلم