2777
2789
عنوان

بدویین مو مو 😅

| مشاهده متن کامل بحث + 756 بازدید | 81 پست
اسم دقیقش چیه؟من فقط ی بهداشتی نزدیکه مجبورم برم مرکز خرید نمیتونم برم فعلا

Eviderm

۹/۹/۹۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد .....😍😍😍عاشق داداشیمم  که تو تمام مراحل زندگی دستمو گرفت ..همراهم بود ....بهم ثابت کرد که هنوزم مرد خوب وجود داره ...داداشی یه دنیا دوستت دارم ...مرد ترینی

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چون رنگ میکنم فقط مخصوص موهای رنگ شده میگیرم.ولی متاسفانه بعد مدتی شوره میزنه مجبورم َضد شوره بزنم.و ...

تین شامپوها رو منم قبلا استفاده کردم برای چربی و شوره چند سال ؛ ولی هم ریزش گرفت و هم نازک شدن و هم دکتر گفت این شامپوها خوب نیستن سرت رو بیشتر چرب میکنن در ضمن خشکی اصلا برای مو خوب نیست باعث موخوره میشه

اگه اسفاده میکنی مثلا یبار تو هفته بزن خیلی مدام استفاده نکن

تین شامپوها رو منم قبلا استفاده کردم برای چربی و شوره چند سال ؛ ولی هم ریزش گرفت و هم نازک شدن و هم ...

کدومو کم استفاده کنم.دقیقا موهام همینطوری شد خیلی میریزه ی وقتای روغن بادام تلخم میزنم ولی بهتر نشده.

موخوره هاتو کوتاه کن و روغن مارک کنزی شنیدم خیلی خوبه ولی روزانه باید زیاد اب بخوری و زیاد سشوار ن ...

واله موندم.روغن بادام تلخ میگن خوبه ی وقتای میزنم ولی ترس چرب شدن زیاد نمیزنم.خیلی موهام جدیدا میریزه

کدومو کم استفاده کنم.دقیقا موهام همینطوری شد خیلی میریزه ی وقتای روغن بادام تلخم میزنم ولی بهتر نشده ...

یه شامپو دارم خیلی خوبه

موها رو نرم میکنه و خوش حالت میکنه ؛ الان خونه نیستم شب رسیدم برات عکس میندازم شاید ساعت ده شب بشه اگه عجله نداری