2777
2789
عنوان

بدویین مو مو 😅

756 بازدید | 81 پست

بچه ها من موهام موخوره داره و زیر روسری تیز تیز میشه.و با اینکه موهام لخته ولی میخام صاف و مرتب و براق بشه..چی بزنم یا بگیرم برای موهام ک هم خوشحالت بشه هم چرب نشه و موهام سیخ سیخ و تو هوا نشه؟

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

تاجایی م موخوره داره بچین بعد روغن نارگیل بزن ک دیگه موخوره نزنه

بعضیا حرف زدن بلد نیستن کاش حداقل حرف نزدن بلد بودن🙄😒.  من تمایلی ندارم قضاوت های بعضی کاربرا رو درباره خودم بدونم لطفا اگه نظری درباره من و نظراتم دارید برای خودتون نگه دارید حق با شماست نیازی نیست وقتتونو تلف کنین

موخوره هاتو کوتاه کن

و روغن مارک کنزی شنیدم خیلی خوبه

ولی روزانه باید زیاد اب بخوری و زیاد سشوار نکشی و شبا با موی باز نخوابی

انسان  در انتخاب، آزاد آفریده شده است   تا زمانیکه شخصی به من آسیب وارد نکند اجازه ندارم رفتار  و عقاید  او را نقض کنم یا به آنها توهین کنم   والا افزایش وزن هم به اندازه کاهش وزن سخته ،اگه ما لاغرا میتونستیم سریع به وزن ایده آلمون برسیم پس چرا اینقدر از انداممون ناراضی هستیم؟ 
تاجایی م موخوره داره بچین بعد روغن نارگیل بزن ک دیگه موخوره نزنه

میخام برم مهمونی میخاسم ی چیزی بگیرم ک خوب باشه.وقت روغن نارگین ندارم سرم خودش چرب هس میترسم چیزی بزنم بدتر شه

راستی شامپو بدون سولفات هم باید بگیری که موخوره نزنی

مارک پالمرز بدون سولفاته

انسان  در انتخاب، آزاد آفریده شده است   تا زمانیکه شخصی به من آسیب وارد نکند اجازه ندارم رفتار  و عقاید  او را نقض کنم یا به آنها توهین کنم   والا افزایش وزن هم به اندازه کاهش وزن سخته ،اگه ما لاغرا میتونستیم سریع به وزن ایده آلمون برسیم پس چرا اینقدر از انداممون ناراضی هستیم؟