2777
2789
عنوان

بدویین مو مو 😅

| مشاهده متن کامل بحث + 756 بازدید | 81 پست

موهاتو کوتاه کن و یکم مراقب موهات باش مثلا خیس شونه نکن سشوار نزن بعد حمکم روغن ارگان به ساقه موت بزن اتو مو استفاده نکن استفاده میکنی هم مداوم نباشه

الهی!این بنده چه داند که چه می باید جُست؟داننده تویی هر آنچه دانی، آن ده🌱🌈.                                من به آرزو هام قول رسیدن دادم کمکم کن💚

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

ی بار تو وسایلم ریخت خیلی چرب شد.واکسن مو یا ماسک مو چطوره؟

واکسن مو؟؟ماسک هم خوبه اگه مرتب بزاری

فکر بستنی تو فریزر نمیزاره بخوابممم.....طفلی هم تنهاست هم سردشه😪😪😌

کوتاه کن حالشو ببر

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
میخام برم مهمونی میخاسم ی چیزی بگیرم ک خوب باشه.وقت روغن نارگین ندارم سرم خودش چرب هس میترسم چیزی بز ...

ببین از شامپوهای کراتینه استفاده کن

اصلا شامپوهایی که برای موهای چرب هست استفاده نکن موهاتو از بین میبره

میخام برم مهمونی میخاسم ی چیزی بگیرم ک خوب باشه.وقت روغن نارگین ندارم سرم خودش چرب هس میترسم چیزی بز ...

به سر نباید بزنی فقط یکم پایین مو

بخاطر خشکی موخوره میزنه باید چربش کنی بعد از حمام

برای مهمونی موقتا. ماسک مو یا چیزی ک در دسترسه بزن ظاهرش بهتر بشه

بعضیا حرف زدن بلد نیستن کاش حداقل حرف نزدن بلد بودن🙄😒.  من تمایلی ندارم قضاوت های بعضی کاربرا رو درباره خودم بدونم لطفا اگه نظری درباره من و نظراتم دارید برای خودتون نگه دارید حق با شماست نیازی نیست وقتتونو تلف کنین

۹/۹/۹۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد .....😍😍😍عاشق داداشیمم  که تو تمام مراحل زندگی دستمو گرفت ..همراهم بود ....بهم ثابت کرد که هنوزم مرد خوب وجود داره ...داداشی یه دنیا دوستت دارم ...مرد ترینی

این سرم عالیه

۹/۹/۹۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد .....😍😍😍عاشق داداشیمم  که تو تمام مراحل زندگی دستمو گرفت ..همراهم بود ....بهم ثابت کرد که هنوزم مرد خوب وجود داره ...داداشی یه دنیا دوستت دارم ...مرد ترینی
موهام مرتب میکنه.پس سرم مو بگیرم یا روغن ارگان؟

من هر دوتاشو میزنم

یبار اینو یبار اونو

سرم رو فقط برای مو میتونی استفاده کنی روغن آرگان رو برای همه چیز

اگه برات قیمتش زیاد نمیشه هر دو رو بخر

این چیه؟

سرم مو قیمتشم مناسبه برای خواهرمه من خودم مو هام فوق العاده لخته

به سر نباید بزنی فقط یکم پایین مو بخاطر خشکی موخوره میزنه باید چربش کنی بعد از حمام برای مهمونی مو ...

ماسک مو چیکار میکنه اونو تاحالا نزدم.ولی سرم قبلا میزدم دیگه خیلی وقته چیزی نمیزنم.خواستم خوب شه