2777
2789
عنوان

بدویین مو مو 😅

| مشاهده متن کامل بحث + 756 بازدید | 81 پست
سرم مو قیمتشم مناسبه برای خواهرمه من خودم مو هام فوق العاده لخته

من موهام بچگیم خیلی لخت بود بخاطر رنگ و دکلره خشک شده و نیم سوز شده😅الان جلوموهام لخته و زود چرب میشه.ولی همین ک میپره تو هوا جالب نیس.اسمش بهم میگید؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من موهام بچگیم خیلی لخت بود بخاطر رنگ و دکلره خشک شده و نیم سوز شده😅الان جلوموهام لخته و زود چرب می ...

اویدرم

۹/۹/۹۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد .....😍😍😍عاشق داداشیمم  که تو تمام مراحل زندگی دستمو گرفت ..همراهم بود ....بهم ثابت کرد که هنوزم مرد خوب وجود داره ...داداشی یه دنیا دوستت دارم ...مرد ترینی
ماسک مو چیکار میکنه اونو تاحالا نزدم.ولی سرم قبلا میزدم دیگه خیلی وقته چیزی نمیزنم.خواستم خوب شه

مثل سرم ولی حالت کرم داره و غلیظ تره

من از ماسک مو بیشتر نتیجه دیدم مارک فولیکا 

بعضیا حرف زدن بلد نیستن کاش حداقل حرف نزدن بلد بودن🙄😒.  من تمایلی ندارم قضاوت های بعضی کاربرا رو درباره خودم بدونم لطفا اگه نظری درباره من و نظراتم دارید برای خودتون نگه دارید حق با شماست نیازی نیست وقتتونو تلف کنین
ممنون.مشخصانش میگی؟

باشه گلم

۹/۹/۹۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد .....😍😍😍عاشق داداشیمم  که تو تمام مراحل زندگی دستمو گرفت ..همراهم بود ....بهم ثابت کرد که هنوزم مرد خوب وجود داره ...داداشی یه دنیا دوستت دارم ...مرد ترینی
ببین از شامپوهای کراتینه استفاده کن اصلا شامپوهایی که برای موهای چرب هست استفاده نکن موهاتو از بین ...

چون رنگ میکنم فقط مخصوص موهای رنگ شده میگیرم.ولی متاسفانه بعد مدتی شوره میزنه مجبورم َضد شوره بزنم.واقعا برای موهام موندم.😐

ممنون.مشخصانش میگی؟

اویدرم ...مخصوص موهای خشک و وز ..حاوی روغن آرگان

قیمتش ۲۸۰۰۰