2777
2789
عنوان

بدویین مو مو 😅

| مشاهده متن کامل بحث + 756 بازدید | 81 پست
موهاتو کوتاه کن و یکم مراقب موهات باش مثلا خیس شونه نکن سشوار نزن بعد حمکم روغن ارگان به ساقه موت بز ...

سشوار فقط بعد حمام اتو هم خیلی کم شاید برای مراسمات.ولی خیس شونه میکنم😐

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

یه شامپو دارم خیلی خوبه موها رو نرم میکنه و خوش حالت میکنه ؛ الان خونه نیستم شب رسیدم برات عکس میند ...

نه مشکلی نیس ولی برم همون سرم مو ارگان دار یا همون ماسک مو بگیرم.چون تا اون موقع دیر میشه.موهام نرمه وز نیس فقط موخوره زیاد داره جلوموهام هم داره.میخاسم چیزی باشه خوب رو موهام بشینه

من پسرونه ی مدت میزدم ولی بعدش کلی پشیمون میشدم پارسال پسرونه کردم ولی بعد اون موهام رشد نکرد رو شسر ...

نه من تو ماه دو بتر رفتم کوتاه کردم هم خوب شد هم سنو کم نشون میده  چرا رشد نکرد ؟؟

هیچ تعهدی نمیتونه آدمها رو کنار هم نگهداره مگر این که دلشون به بودن باشه 
نه مشکلی نیس ولی برم همون سرم مو ارگان دار یا همون ماسک مو بگیرم.چون تا اون موقع دیر میشه.موهام نرمه ...

عزیزم من ماسک مو ارگان گرفتم مو نرم میشه ولی موخوره رو نمیبره فقط کوتاهی

هیچ تعهدی نمیتونه آدمها رو کنار هم نگهداره مگر این که دلشون به بودن باشه 
نه من تو ماه دو بتر رفتم کوتاه کردم هم خوب شد هم سنو کم نشون میده  چرا رشد نکرد ؟؟

نمیدونم قبلا رشد موهام خیلی خوب بود ولی ی مدته نمیدونم از قرصای هورمونی و بارداریه یا شامپو موهام زیاد میریزه.اصلا رشدش خوب نبوده

واله موندم.روغن بادام تلخ میگن خوبه ی وقتای میزنم ولی ترس چرب شدن زیاد نمیزنم.خیلی موهام جدیدا میریز ...

موهات خورد خورد میریزه ؟

انسان  در انتخاب، آزاد آفریده شده است   تا زمانیکه شخصی به من آسیب وارد نکند اجازه ندارم رفتار  و عقاید  او را نقض کنم یا به آنها توهین کنم   والا افزایش وزن هم به اندازه کاهش وزن سخته ،اگه ما لاغرا میتونستیم سریع به وزن ایده آلمون برسیم پس چرا اینقدر از انداممون ناراضی هستیم؟ 
حس میکنم شامپو جدیده ک واسه شوره گرفتم موهام خیلی میریزه😣شاید واسه همونه

اره اره 

من از یکی که تخصصش شیمیه شنیدم وقتی شامپو عوض کنی ممکنه ریزش مو بگیری که طبیعیه ، چون موهات به شامپو قبلی عادت داشته

انسان  در انتخاب، آزاد آفریده شده است   تا زمانیکه شخصی به من آسیب وارد نکند اجازه ندارم رفتار  و عقاید  او را نقض کنم یا به آنها توهین کنم   والا افزایش وزن هم به اندازه کاهش وزن سخته ،اگه ما لاغرا میتونستیم سریع به وزن ایده آلمون برسیم پس چرا اینقدر از انداممون ناراضی هستیم؟ 
اره اره  من از یکی که تخصصش شیمیه شنیدم وقتی شامپو عوض کنی ممکنه ریزش مو بگیری که طبیعیه ، چون ...

من از شامپو قبلی راضی بودم خیلی خوب بود ی روز رفتم تا تمکم شده مجبور شدم همین بگیرم