2777
2789

اره من که راضی نبودم سرخود هم قطع کردم وای خدا نیاره🔫🐴

اینجا چکار میکنم من🔫🐴تاپیکها و پستها رو با دقت نمیخونم ببخشید🔫🐴 به نی نی یار میگم چرا ترکوندینم میگه واسه گذاشتن ایموجی خنده   (ر.ک به تنها تاپیکم صفحه ۳  )  شما تو تاپیکای انفجاری صدام کنید من قول میدم با گریه بیام پیتیکوووححححههههه😍😍😍🐎🐎🐎 

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

[QUOTE=138043239]اره من که راضی نبودم سرخود هم قطع کردم وای خدا نیاره🔫🐴[/QUOT

من فکر میکنم قرص خوب و بدون عوارضی هست

خب نباید سر خود قطع کنی دختر خوب 

واسه چی مصرف میکردی شما؟

و چرا ناراضی بودی ازش؟

[QUOTE=138043239]اره من که راضی نبودم سرخود هم قطع کردم وای خدا نیاره🔫🐴[/QUOT من فکر میکنم قرص خو ...

من پام درد میکرد خوبم نشد🔫😐

اینجا چکار میکنم من🔫🐴تاپیکها و پستها رو با دقت نمیخونم ببخشید🔫🐴 به نی نی یار میگم چرا ترکوندینم میگه واسه گذاشتن ایموجی خنده   (ر.ک به تنها تاپیکم صفحه ۳  )  شما تو تاپیکای انفجاری صدام کنید من قول میدم با گریه بیام پیتیکوووححححههههه😍😍😍🐎🐎🐎 
شایدم واسه بامزگیتون مصرف کردید که معلومه اثر نکرده

یعنی چی؟؟😒😒😒

من جدی گفتما واسه پام داده بودن

ببخشید پس اگه واقعا جدی گفتید آخه معمولا واسه اضطراب یا افسردگی هستش

خب دلیل پا دردمو پیدا نکرد فکر کرد عصبیه منم بعد که فهمیدم چیه قطعش کردم ولی اول ازم بپرس بعد قضاوت کن🔫😭😭😭😭

خب دلیل پا دردمو پیدا نکرد فکر کرد عصبیه منم بعد که فهمیدم چیه قطعش کردم ولی اول ازم بپرس بعد قضاوت ...

عزیز حق داری

زود قضاوت کردم آخه برام عجیب بود

بعضی دکترا متاسفانه تشخیصشون خوب نیست و داروهای نابجا مینویسن نگران نباش باز خوبه یه داروی با عوارض برات ننوشته آسنترا سیف هست خداروشکر 

سلام بله من چهار ماهه مصرف میکنم, سر یه موضوعی اضطراب شدیدی گرفتم که بعد حدودا یک ماه داشتم یکم بهتر میشدم اما متاسفانه با اومدن کرونا و موندن تو خونه بدتر شد, بعد دیگه مجبور شدم اسنترا 50 بخورم, اگه قصد داری بخوری یا برات تجویز شده حتما بخور عقب ننداز, من همش میگم چرا از همون ماه اول نخوردم واقعا ارزش این همه اذیت شدن رو نداشت, اسنترا قرص بی خطریه, یکم اولش عوارض گوارشی داره که اصلا اذیت کننده نیست, فقط بدیش اینه که دیر اثر میذاره برای من حدودا بعد یک ماه اثر گذاشت و تو یک ماه اول شرایطت رو بدتر میکنه ولی بعدش خوب میشه, من خیلی به مصرف دارو حساسم و همینجوری برای هر چیزی قرص نمیخورم اینم اولین باری بود که بهم قرص اعصاب دادن هیچ وقت فکرشو نمیکردم ولی خب پیش میاد, در مورد اسنترا خیلی تحقیق کردم اگر برات تجویز شده حتما بهش نیاز داشتی پس حتما مصرف کن

سلام بله من چهار ماهه مصرف میکنم, سر یه موضوعی اضطراب شدیدی گرفتم که بعد حدودا یک ماه داشتم یکم بهتر ...

من تقریبا شرایطی مثل شمارو داشتم کرونا گرفتم اضطراب شدید گرفتم اشتهام رفت چون شیر میدادم تحمل کردم نهایت بدتر شدم

به منم سرترتاین ۵۰ داد ولی به خاطر بچه نصفش رو خوردم

شما هم موقع شروع قرص حالتون بدتر میشد