2777
2789
عنوان

حرف دلـــم💔

| مشاهده متن کامل بحث + 506 بازدید | 32 پست
خوشگلترین دختر دنیا هم باشی یکی یچی پیدا میکنه بگه تو همینی که هستی برا خودت زندگی کن نه دیگرلن هر ...

واقعا همینطوره

ولی کو درک و فهم؟!

برای تگ کردن کاربریم @خالی بزارین ،بعدا میام می بینم❤

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

میدونم برای کسی که مشکل نداشته باشه چیز غیر منطقی ای به نظر میرسه:))))

اینکه فکر میکنی من مشکل ندارم حرف خنده داری بود😃

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   
اینکه فکر میکنی من مشکل ندارم حرف خنده داری بود😃

مشکل و اینا رو قبول دارم همه دارن حالا یکی کمتر یکی بیشتر

ولی میتونم بپرسم شما چه مشکل پوستی دارین؟

مشکل و اینا رو قبول دارم همه دارن حالا یکی کمتر یکی بیشتر ولی میتونم بپرسم شما چه مشکل پوستی دارین؟

من ارث پسوریازیس دارم هم از طرف مادر هم پدر

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   

نباید اجازه بدی این مشکل جلوی پیشرفتت رو بگیره.

تو عمرم همه بهم گفتن زشت.همههههههههههههه.کلی مسخره شدم.کلی حرف شنیدم. ولی من دارم بالا میرم.طوری که برای دیدن من کلاه از سرشون می افته.تو دنیا چیزای مهمتری از چهره وجود داره.قلب آدما باید بزرگ و روح بخش باشه.

ای بابا دختر چرا نرفتی؟ میدونم بهت حق میدم اما اینجوری اعتماد به نفستم میرفت بالا با این رشته خوب. ح ...

من تو دوران مدرسم هم چه ابتدایی چه راهنمایی و چه دبیرستان همیشه مورد تمسخر و اذیت بودم

اولا متوجه نمی شدم به خاطر اینه ولی کم کم فهمیدم

یسراشون فقط در حد گفتنی بودن ولی بعضیاشون برای اذیت کردن من هر کاری می کردن

من تو مدرسه همیشه یه آدم ساکت و تنها بودم که هیچ دوستی نداشت

با این وجود تنها امیدم درس خوندنم و دبیرام بودن

ولی بعضی از دبیرا هم ازم فراری بودن و نمیذاشتن نزدیکشون بشم و ازم متنفر بودن

و همون جا فهمیدم ک نرم بهتره حداقل برای آرامش روانی خودم:)

من تو دوران مدرسم هم چه ابتدایی چه راهنمایی و چه دبیرستان همیشه مورد تمسخر و اذیت بودم اولا متوجه ن ...

خب داری اشتباه میکنی . این همه ادم هستن معلول جسمی و مشکلات دیگه ای دارن اما دارن درس میخونن. شما اگر مشکل پوستی داری اما بزرگترین مشکلت نداشتن اعتماد به نفس و ارزش قائل نشدن برای خودت و مشکل روحی هست. اتفاقا باید با تلاش زیاد بری اون بالا بالاها که دیگه مشکلت ریز بشه

واقعا داروسازی قبول شدی و نرفتیییییی؟؟؟؟ باورنکردنیه این اشتباه. اما قابل جبرانه😊

آره به هر کیم می گفتم باور نمی کرد ،خوانوادمم تا یه مدت بهم سرکوفت میزدن که چرا نرفتی

ازین اشتباها انقدرر تو دنیا زیاده که این در برابر اونا چیزی نیس

@از خدا میخوام واسه این بیماری یه راه حل پیدا بشه میفهمم چی میگی و کاملا درک میکنم چون من خودم هم مادر بزرگم و هم خالم داره و اینکه ۲۴ سالمه و میدونم ممکن من هم مبتلا بشم ولی خوب این قد دیگه دیدم و تو فامیلمان زیاده که نگو و میدونم یه لک چطوره و امیدوارم اگر واسه اعضای خانواده ما پیش بیاد سریع اقدام بشه که حداقل زیاد نشه 😘😘