2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دامادم تقریبا هر شب اینجاس

خواهرم خیلی بی سیاسته همه رو کلافه کرده😑

میگه شوهرم دوست داره شبا پیش من بخوابه😐

انگار بقیه پسرا بدشون میاد

مامانم از دست بی سیاستیاش پیر شد😑

من یک پرستار مهربونم❤👩🏻‍⚕اگر سوالی در زمینه نرسینگ (nursing) دارید حتما ازم بپرسید، اگر توان علمیشو داشته باشم با جون و دل جواب میدم💃🏻🥰لطفا سوال در مورد رشته و شغل پرستاری رو در این تاپیک پرسش در مورد شغل و رشته پرستاری بپرسید ازم❤🙏🏻
هرروز میاد البته خونم جداست وخودم‌تنهام

اینجوری خیلی خوبه

من یک پرستار مهربونم❤👩🏻‍⚕اگر سوالی در زمینه نرسینگ (nursing) دارید حتما ازم بپرسید، اگر توان علمیشو داشته باشم با جون و دل جواب میدم💃🏻🥰لطفا سوال در مورد رشته و شغل پرستاری رو در این تاپیک پرسش در مورد شغل و رشته پرستاری بپرسید ازم❤🙏🏻
اره کلا شانس اوردم خونم از خانوادم جداست راحتم

ما خانواده مذهبی ای نیستیم ولی خب دامادم ۱۲ سال از من بزرگتره نمیتونم راحت لباس بپوشم توو گرما باید پاشم شلوار بلند بپوشم و اینا.خیلی اذیتم همش میگم این کرونا کوفتی بره اینا عروسی کنن.

دوران عقد نداریم نهایت ۲ ۳ ماه تا آمادگی عروسی شبم کسی جایی نمیخوابه بیخود کرده🤣 نهایت هفته ای ۲ بار همو می بینیم یا تهش شاید سفر جایی بریم

فرزندم ما دردهای زیادی را چشیده ایم ...دردهایی  که بزرگ شدند و جایشان را به زخم هایی دادند که خوب شدند اما فراموش نه.‌‌...خداوندا بابت نعمت هایی که به من بخشیده ای از شما سپاسگزارم💕💕
ما خانواده مذهبی ای نیستیم ولی خب دامادم ۱۲ سال از من بزرگتره نمیتونم راحت لباس بپوشم توو گرما باید ...

خیلی سخته که خوب چرا میزارید بمونه!!! شب هرکی خونه خودش باید باشه

فرزندم ما دردهای زیادی را چشیده ایم ...دردهایی  که بزرگ شدند و جایشان را به زخم هایی دادند که خوب شدند اما فراموش نه.‌‌...خداوندا بابت نعمت هایی که به من بخشیده ای از شما سپاسگزارم💕💕
خیلی سخته که خوب چرا میزارید بمونه!!! شب هرکی خونه خودش باید باشه

چه سوال خنده داری

چرا میذاریم بمونه؟

توو عید مامانم به خواهرم گفت اینجوری درست نیست هرروز هر شب پیش همین با زبون بی زبونی خواس بگه شاید به شما خوش میگذره ما سختمونه خواهرم یه قشقرقی به پا کرد بیا و ببین...کلا خواهرم فقط به خودش و شوهرش فکر میکنه