2777
2789
عنوان

عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 773 بازدید | 96 پست
عکسشم فرستادم.چرا تهش خمیر موند واقعا؟ انگیزمو از دست دهدم.اخه هر چی درست می کنم خراب میشه😢😢

تا خراب نشه که دستت نمیاد ...من یه عالمه گند زدم تا یاد گرفتم😊😚

۹/۹/۹۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد .....😍😍😍عاشق داداشیمم  که تو تمام مراحل زندگی دستمو گرفت ..همراهم بود ....بهم ثابت کرد که هنوزم مرد خوب وجود داره ...داداشی یه دنیا دوستت دارم ...مرد ترینی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

رها جان عالیه 😍

نه عالی نیست دوست😢😢 فقط روش خوب شد.تهش خمیر تکون نخورده بود.بار اولم بود.توش کشمش ریختم.چند باریم در فرو وا کردم.نمیدونم چرا اینجور شد.بخاطر کشمشا شد یعنی؟

گریه واسه امام حسین واسه من فقط وفقط برکت داره.اصلا محرم که میشه انگار رو ابرام.شب که از هیات برمیگردیم حال روحیم خییلی خوبه. نمیدونم چرا یه عده میگن گریه واسه امام حسین باعث افسردگی میشه.هرچی تو زندگیم دارم از برکت اربابه.من مدیونم به کرمت ارباب....
نه عالی نیست دوست😢😢 فقط روش خوب شد.تهش خمیر تکون نخورده بود.بار اولم بود.توش کشمش ریختم.چند باریم ...

بار اولت خب اینطوری میشه ....از زیر بهش حرارت نرسیده دوستم 

۹/۹/۹۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد .....😍😍😍عاشق داداشیمم  که تو تمام مراحل زندگی دستمو گرفت ..همراهم بود ....بهم ثابت کرد که هنوزم مرد خوب وجود داره ...داداشی یه دنیا دوستت دارم ...مرد ترینی
اون سفیدا چیه عزیزم شکلات سفیده؟

نه عزیزم دسر شیر و موز بود قبل این ک بزارم ببنده یکم رو کیکم ریختم

گفته بودی که چرا محو تماشای منی، آنچنان مات که حتی مژه بر هم نزنی، مژه برهم نزنم تا که ز دستم نرود، ناز چشم تو به قدر مژه برهم زدنی