عکس آخرین کیک تولدتونو بزارید ببینیم مال کی بیشتر لایک میخوره ...خودم امروز تولدم بود میدونم عکس کیکمو ظهر گزاشتم ولی خب چون خیلی دوسش داشتم دوباره میزارم 😂
عکسشم فرستادم.چرا تهش خمیر موند واقعا؟ انگیزمو از دست دهدم.اخه هر چی درست می کنم خراب میشه😢😢
تا خراب نشه که دستت نمیاد ...من یه عالمه گند زدم تا یاد گرفتم😊😚
۹/۹/۹۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد .....😍😍😍عاشق داداشیمم که تو تمام مراحل زندگی دستمو گرفت ..همراهم بود ....بهم ثابت کرد که هنوزم مرد خوب وجود داره ...داداشی یه دنیا دوستت دارم ...مرد ترینی
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
نه عالی نیست دوست😢😢 فقط روش خوب شد.تهش خمیر تکون نخورده بود.بار اولم بود.توش کشمش ریختم.چند باریم در فرو وا کردم.نمیدونم چرا اینجور شد.بخاطر کشمشا شد یعنی؟
گریه واسه امام حسین واسه من فقط وفقط برکت داره.اصلا محرم که میشه انگار رو ابرام.شب که از هیات برمیگردیم حال روحیم خییلی خوبه. نمیدونم چرا یه عده میگن گریه واسه امام حسین باعث افسردگی میشه.هرچی تو زندگیم دارم از برکت اربابه.من مدیونم به کرمت ارباب....
نه عالی نیست دوست😢😢 فقط روش خوب شد.تهش خمیر تکون نخورده بود.بار اولم بود.توش کشمش ریختم.چند باریم ...
بار اولت خب اینطوری میشه ....از زیر بهش حرارت نرسیده دوستم
۹/۹/۹۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد .....😍😍😍عاشق داداشیمم که تو تمام مراحل زندگی دستمو گرفت ..همراهم بود ....بهم ثابت کرد که هنوزم مرد خوب وجود داره ...داداشی یه دنیا دوستت دارم ...مرد ترینی