2777
2789
عنوان

دردِ دل

143 بازدید | 14 پست

وضعیت زندگیم انقد سخت شده که بعضی شبا احساس میکنم از غصه دیوونه میشم و یا تحملش از توانم خارجه 

گاهی انگیزه واسه خودم ایجاد میکنم و شرو میکنم به درس و کار 

اما نمیدونم چه مرگمه . همش لش میکنم و به غصه هام فکر میکنم . یه نامزدی ناموفق که طرف مقابلم فامیله و الان ازدواج کرده و موفقه 

شوهر خواهرم اعتیاد داره و مشکلات خواهرم با ۲ تا بچه  از یه طرف

نگران زندگی داداشمم

پدرم فوت کرده

خواستگار خوب ندارم

فامیلامون سنتی ان و نمیخوام حرفشون شم 

به شددت احساس تنهایی میکنم   

دلم انقد گرفته فقط خواستم درد و دل کنم 

از آینده میترررسم خیییلی

دیشب با خودم فکر میکردم دیگه تحمل هیچی رو ندااارم

انگیزه ندارم که درس بخونم و تلاش کنم 

همش میگم با این وضعیت اقتصادی اگه بعد درسم کار گیرم نیاد چیکار کنم 

اعتماد بنفسم کم و کم تر شده و از قیافم راضی نیستم

چن وقت دیگه عروسیه نامزد سابقمه ، انقد به جزئیاتش فک کردم خل شدم 

همه میگفتن زمان بهتر میکنه اما بهتر نشد 

هنوزم بهش فکر میکنم ، از اطرافیانمون از بهم خوردن نامزدیم خوشحال شدن 

مجبورم ببینمشون و تظاهر کنم که خوبم 

انقد ضعیف شدم که فکر میکنم اگه مامانم نبود خودکشی میکردم 

ببخشید که طولانی شد 

خیلی دلم پر بود و خواستم بگم 

اگر به دعا اعتقاد دارید برام دعا کنید که حالم خیییلی داغونه 

انشالله کسی در موقعیت من قرار نگیره 🙏🏻 

خدا به دلت نور بده عزیز جان 💛💫 برای هم دعا کنیم برای من هم

عزیزممم🙁🙁🙁🙁

اینجا چکار میکنم من🔫🐴تاپیکها و پستها رو با دقت نمیخونم ببخشید🔫🐴 به نی نی یار میگم چرا ترکوندینم میگه واسه گذاشتن ایموجی خنده   (ر.ک به تنها تاپیکم صفحه ۳  )  شما تو تاپیکای انفجاری صدام کنید من قول میدم با گریه بیام پیتیکوووححححههههه😍😍😍🐎🐎🐎 

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

مشكلات تو زندگي همه هست

يكيش خود من ك واقعا رواني شدم

چاره اي نيست......دركنار درست برو ناخن كاري يا اريشگري ياد بگير يا هرحرفه ي ديگه اي

چون استقلال مالي به ادم اعتماد به نفس ميده

به نامزدتم فكرنكن شايد به صلاحت نبوده كاش نامزدي منم بهم ميخورد تا الان با يه بچه بلاتكليف و بدبخت نباشم

ديش ديري ديرين ماشالله

عزیزم ناامید نباش آبجی منم نامزدیش بهم خورد خیلی گریه میکرد اما بخدا یه نفر براش پیدا شد بهتر از اون .باایمان عاشق خواهرمه.تو هم ناامید نباش گل من مطمن باش خدا داره امتحانت می‌کنه یه روزی به این روزا میخندی خدا پشتته نترس

ان شالله یک نامزد بهتر از قبلی نصیبت بشه...مشکلات همه زیاده..چاره ای جز صبر نداریم فعلا...ولی درست میشه توکل به خدا...

من هنوز بچگی نکردم،ولی لباس بزرگسالی تنم کردند،اونم اشتباهی واسه ام دوخته بودند،تنگه برام،،حالام میخوان بزور لباس پیری تنم کنند..من هنوز همون دخترک5،6ساله ام،که  پای چرخ خیاطی مادرم مینشستم تا پیرهن جدیدمو زودتر بدوزه و بپوشم.چه ذوقی میکردم.من هنوز دلم مثل گنجشک کوچیکه،زود میشکنه و زودی هم با یه پفک آشتی آشتی میشه،،من داره موهام سفید میشه ولی هنوزم یه جوجه رنگی دلمو شاد میکنه.وقتی بچه هام بهم میگن مامان،وحشت میکنم،یعنی من کی اینقدر بزرگ شدم که بشم تکیه گاه دو سه تا وروجک..منو ببرین بدین به مامانم تا گوشه ی چادرش رو بگیرم و باهاش برم حرم تا برگشتنی برام بستنی بخره،من بچگیمو میخوام!!!
😢 چرا ب هم خورد نامزدیت گلم؟

منم مقصر بودم 

درنهایت خواستم بهم فرصت بدیم اما گفت نه 

۲ ماه بعدشم فهمیدم با بکی دیگس

خدا به دلت نور بده عزیز جان 💛💫 برای هم دعا کنیم برای من هم