2777
2789
عنوان

کمی درد دل...

92 بازدید | 17 پست

من فرزند اول خانواده ای بودم ک پدرش خیلی مردم دار متشخص بود مادرش هم لا ابالی و خیابونی نبود

از پدرم هیچ بدی ندیدم ولی مادرم همه رو از خونه فراری میده الان برادرم ک مجرده میخاد خونه جدا بگیره برا زندگی منم ک ازدواج کردم و خونه خودمم پدرمم که یا سرکاره یا کلا بیرون از خونه است کلا فراری از خونه 

مادر با رفتارایی ک این ۲۶ سالی ک من ازخدا عمر گرفتم ازش دیدم نیاز ب روانپزشک داره ولی کسی حریفش نیس خداییش پس هر چی حقه برا پدرومادره پس فرزند چی یعنی ما حق هیچ اعتراضی نداریم خب بخاطر اخلاقای بد و رفتارای عصبی و الکی

و اصول تربیتی ک ب ما یاد نداده هر کدوم یه جور ضرر کردیم بیشتر از همه هم من ک بیمارشدم در اثر فشارها

و برادرکوچیکم ک فقط خدا ب دادش برسه ۸ ساله 

این زن کلا بچه رو دیونه کرده

واقعا حق هیچ اعتراضی نیس از طرف من خدا حق اعتراض ب من ک فرزندم نداده؟

یه صلوات برا حاجت دلم مهمونم کنید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا فرزندم حق داره تو قرانم هست سه حق داره نام نیکو تربیت درست فک کنم روزی حلال بخوره  شای ...

نام نیک ک پدرم انتخاب کرده روزی حلال هم بهمون داده ولی ب خدا تربیت هر چی از جامعه یاد گرفتیم مادرمون خیلی عصبی پرخاشگر مفنی نگر حسود و خسیسه

یه جورایی نیاز ب روانپزشک داره  فقط همش میگه من مشکل ندارم من اگه خودم تنها باشم حالم خوبه

نام نیک ک پدرم انتخاب کرده روزی حلال هم بهمون داده ولی ب خدا تربیت هر چی از جامعه یاد گرفتیم مادرمون ...

نفرینم میتونی بکنی حتی 

عاق فرزند نسبت ب والدین

وقتی دعوا داری منو ریپ نکن من متاسفانه بد دعواییم قطع میشیم باهم

مادر جاری من اینجوری بود خیلی احمق بودو همرو فرارمیداد خیلیم دیوانه بود چندساله پیش البته ها پدرش طلاقش میده اخه همرو عاسی کردمتاسفانه جاری منم جای مادرشو گرفت 😪گ من دوری کردم ازش براهمیشه

سردار دلها

میگه مشکل از شماست 

همه ازش فراری هستن هیچکس تو این دنیا ندیدم ک بتونه چند روزم باهاش سر کنه از همه بد میگه همه بدن فقط اون خوبه

نمیدونم چه غلطی بکنم من ک از خونه اونا رفتم ولی دلم ب حال برادر۸ ساله ام میسوزه و خواهرو برادری ک دارن میسوزن زیر دس ای زن

پدرمم ک دیگه عمری فقط فرار کرد و بخاطر ابروش زیر بار طلاق و زن دوم نرفت

مادر جاری من اینجوری بود خیلی احمق بودو همرو فرارمیداد خیلیم دیوانه بود چندساله پیش البته ها پدرش طل ...

خیلی زشته یه زن ایقد بداخلاق و بد دهن منفی نگر

نام نیک ک پدرم انتخاب کرده روزی حلال هم بهمون داده ولی ب خدا تربیت هر چی از جامعه یاد گرفتیم مادرمون ...

عزیزم منم تو خانواده ی بزرگ شدم که مادرم یه زن واقعا شیطان بود وهست

17سالمه هیچچچ خاطره خوشی ندارم ازش،اصلا رو صداش حساسم،بدترین بلاهارو سرمن و بابام اورد،بیشتر عمرم تو خونه فامیلا و پدربزرگ و مادربزرگم بودم،الانم یا خونه دوستامم یا پدربزرگ و مادربزرگم،خونه خودمون هم که میرم خیلیییی کم ماهی یکبار شاید،هیچوقتتتت ازش دلم راضی نمیشه،بارهامیگم جلوم بیوفته بمیره هم برام مهم نیست،....چه میشه کرد...ما بچه ها همیشه تاوان مشکلات روحی روانی پدرمادرمونو میدیم....

{{یک فمینیست واقعی،یک گیاهخواراست}}    کلیک کنید👈کتابهای که حتما باید بخونیدش 
عزیزم منم تو خانواده ی بزرگ شدم که مادرم یه زن واقعا شیطان بود وهست 17سالمه هیچچچ خاطره خوشی ندارم ...

اره بخدا دیشب من اونجا بودم ایقد دعوا کرد و سروصدای الکی و نفرین ب زمین و زمان 

ک برادر بزرگم زد زیر گریه 

خواهرم ک کلا از تو اتاقش در نمیاد

منم سریع زنگ زدم ب همسرم برگشتم خونه

پدرمم رفته بود خونه پدرمرحومش 

اره بابا بابات مرحبا یهش ک طلاقش نداده

بابام مرحبا نداره فقط بخاطر حرف مردم و ابروش اسم طلاق نمیاره یا نیاورده

چندین بار ما ک ۱۳ یا۱۴ ساله بودیم التماس میکردیم طلاق بگیرید

تازه بعد دعوای دیشبش الان استوری گذاشته ب خدا ناله کردم ک دلم را شکستند خدا گف هیس اخر دستشون میاد سمت اسمونم خب این مشکل روانی نیس ک فک میکنه من و خواهروبرادرام و پدرم و دامادی ک الان یکساله باهاش قهره بخاطر رفتاراش

تقصیر ما همه هست فقط گل بی عیب ایشون 

مشکل فقط بقیه هستن

بابام مرحبا نداره فقط بخاطر حرف مردم و ابروش اسم طلاق نمیاره یا نیاورده چندین بار ما ک ۱۳ یا۱۴ ساله ...

چقدر شبیه منه زندگیت😢😢😢😢واقعا سخته عزیزمم

{{یک فمینیست واقعی،یک گیاهخواراست}}    کلیک کنید👈کتابهای که حتما باید بخونیدش 
بابام مرحبا نداره فقط بخاطر حرف مردم و ابروش اسم طلاق نمیاره یا نیاورده چندین بار ما ک ۱۳ یا۱۴ ساله ...

ام اس فقه باید خوشجال باشی و روحیت عالی خودت میتونی کپک خودت کنی عزیزم شک ندارم مریضیت بخاطر ناراحتیای مادرته برات بوجوداورده ای جندسال

سردار دلها