2777
2789
عنوان

قهر شوهر

297 بازدید | 43 پست

سلام.

نزدیکه یه ساله زایمان کردم تا قبلش با شوهرم رابطه ی عاطفی اینامون بهتر بود ولی از وقتی بچه م‌ اومده تقریبا هر روز یا یه روز درمیون دعوا میکنیم😭

خسته شدم الانم قهر کرده رفت تو اتاق دیگه خوابیده منم با بچه م تنها خوابیدم😭😭😭😭😭😭

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شوهر منم تریپ برداشته ولش کن خودش بیاد منت کشی هرچی بیشتر اهمیت بدی بدتر میکنن کلا تخم جنن،هرچی م ...

شوهر من براش پیام دادم پول وخریدو....فکر کنم نوتیفشو دیده جرات نکرد بیاد منم بهش گفتم همینو فرار کرد دیگه😂

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده♡  
سر چیزای الکی. البته شوهرم حودش میگه اونا رو بهونه میکنم چون خسته شدم از بس بهت میگم مهاتو بزن تو ی ...

خب درموزد حجاب که مگه قبل ازدواج چجور بودی؟اگر هم میتونی به حرفش باش دیگه بخاطر زندگیت

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده♡  
شاید زیادی به بچه وابسته شدی به شوهرت کم اهمیت میدی 

نه بابا.شوهرم چند ساله میگه حجاب بده اما من قبول نمیکنم نه اینکه بد حجاب باشم نیستم بخدا ولی اونم قبول نداره از وقتی بچه مونم اومده بدتر گیر میده یه موردم چند ماه پیش با خواهرشوهرم دعوام شد اساسی از اونم دلگیره چون با خواهرش قطع رابطه کردیم الان گیر داده که بیا بریم خونشون و آشتی کنین منم قبول نمیکنم

سر چیزای الکی. البته شوهرم حودش میگه اونا رو بهونه میکنم چون خسته شدم از بس بهت میگم مهاتو بزن تو ی ...

خودتو شاد نگه دار

محیطو هم شاد کن و هی بگو بچه گفت بابا و ازین حور ترفندا

کلی تو اینترنت میشه پیدا کرد

اصلا همینجا تاپیک کن کلی ایده بهت میدن